Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Θερινές Αποδράσεις Πολιτισμού 2017» του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Βόνιτσας θα μας παρουσιάσει την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 21:30 το έργο του Δ. Ψαθά «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ» στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Βόνιτσας.
Οι υπεύθυνοι καθηγητές Ζαχαράκη Κων/νος, Αραβανής Κων/νος και Αντωνάρας Βασίλειος μαζί με όλους τους μαθητές που βοήθησαν για την υλοποίηση της θεατρικής παράστασης οι οποίοι κόπιασαν όλη τη χρονιά και παρουσίασαν με απόλυτη επιτυχία την παράσταση στο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αγρίνιο, θα μας προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στον κόσμο να θαυμάσει το ταλέντο των νέων μας.
Λίγα λόγια για το έργο:
«Στο συγκεκριμένο έργο ο Δημήτρης Ψαθάς μας παρουσιάζει έναν πολιτικό, που αναζητά έναν ψεύτη για ιδιαίτερο γραμματέα, ώστε να μπορέσει να καλύψει τα δικά του ψέματα, τα οποία έχει ήδη αραδιάσει στους ψηφοφόρους του. Όλα αυτά προκύπτουν μέσα από πολλές απρόοπτες κωμικές καταστάσεις.
 
Αυτή την τόσο επίκαιρη και ξεκαρδιστική κωμωδία, ευρύτερα γνωστή από τον ελληνικό κινηματογράφο θα παρουσιάσει η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Βόνιτσας στον προαύλιο χώρο του Γυμνάσιου -Λυκείου Βόνιτσας την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017.
Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *