Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Θρίλερ στις Σπέτσες άγριο έγκλημα με θύμα 26χρόνο!!

Θρίλερ στις Σπέτσες άγριο έγκλημα με θύμα 26χρόνο!!

Θρίλερ στις Σπέτσες άγριο έγκλημα με θύμα 26χρόνο!!

Ο θάνατος 26χρονου στις Σπέτσες το Σάββατο, φαίνεται τελικά ότι δεν ήταν τροχαίο αλλά έγκλημα με θύτη έναν 22χρονο, γόνο γνωστής οικογένειας του νησιού και γιο καθηγητή του Πολυτεχνείου, που σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, φέρεται να μαχαίρωσε και να σκότωσε τον 26χρονο.

Η εντύπωση πως πρόκειται για τροχαίο δόθηκε όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ομάδα νεαρών βρήκε τον 26χρονο, αιμόφυρτο, δίπλα στη μηχανή του. Αμέσως, ειδοποίησαν τις αρχές και το θύμα, που ήταν ακόμη εν ζωή όταν βρέθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 26χρονος, όπως αποδείχθηκε, είχε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά, κάτι που άλλαξε τα δεδομένα γύρω από το τροχαίο που αρχικά ήταν το πιθανότερο σενάριο.

Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε οικισμό στην πίσω πλευρά του νησιού, όπου ο 26χρονος και ο 22χρονος καυγάδισαν άγρια. Η λογομαχία τους βγήκε εκτός ορίων και τότε ο 22χρονος φέρεται να κυνήγησε τον 26χρονο με όπλο, όμως τελικά ο θάνατός του προήλθε από μαχαίρι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο δολοφόνος ήθελε να χρησιμοποιήσει αρχικά όπλο, αλλά τελικά προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του με τη χρήση μαχαιριού.

Ο 22χρονος έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
ΠΗΓΗ