Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Ιερέας στην Ρόδο ζήτησε απο τουρίστα να τον αλείψει γυμνό με λάδι!

Ιερέας στην Ρόδο ζήτησε απο τουρίστα να τον αλείψει γυμνό με λάδι!


Χειροπέδες» σε βάρος εφημέριου σε μοναστήρι της Ρόδου, μετά από καταγγελία 30χρονου από την Εσθονία ότι «του ζήτησε να τον αλείψει γυμνό με λάδι».
Σύμφωνα με την καταγγελία, που οδήγησε στη σύλληψη του 49χρονου ιερέα, το περιστατικό συνέβη όταν ο 30χρονος επέστρεψε στο μοναστήρι, που είχε επισκεφθεί μια ημέρα νωρίτερα, για να πάρει έναν σταυρό που είχε ξεχάσει.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα dimokratiki.gr, το μεσημέρι της 13ης Ιουλίου εμφανίστηκε σε αστυνομικούς του τμήματος της περιοχής ένας 30χρονος Εσθονός, που κατοικεί στην Φινλανδία και προσωρινά στο Φαληράκι και υπέβαλε μήνυση εις βάρος του εφημέριου του μοναστηριού, το όνομα του οποίου δεν γνώριζε, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μηνυτή, με μια συνεργάτιδά του επισκέφθηκαν το μοναστήρι στις 12 Ιουλίου το απόγευμα και γνώρισαν τον εφημέριο.

Ο 30χρονος μηνυτής αγόρασε έναν σταυρό τον οποίον ξέχασε στο μοναστήρι και ο εφημέριος του απέστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο το οποίο του είχε δώσει για να τον ενημερώσει.

«Μου ζήτησε να κατεβάσω το παντελόνι μου»
Ο 30χρονος μετέβη στο μοναστήρι για να πάρει τον σταυρό και όπως ισχυρίστηκε ο εφημέριος του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε ένα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιεί για τους επισκέπτες, με σκοπό να του δώσει ένα ιδιαίτερο δώρο.

Ο 30χρονος τον ακολούθησε και εκεί, όπως διατείνεται, ο εφημέριος του ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι του, το εσώρουχό του και να βγάλει τη μπλούζα του για να τον αλείψει με λάδι.

Τότε όπως υποστήριξε άρχισε να τον αλείφει στα γεννητικά του όργανα με λάδι και μόνο εκεί για μερικά δευτερόλεπτα. Ο τουρίστας, όπως υποστήριξε, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για μια συνήθη διαδικασία δεν του ζήτησε να σταματήσει και στην πορεία υπέβαλε την μήνυση.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 49χρονο εφημέριο στα όρια του αυτοφώρου και τον συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή της δυτικής Ρόδου με τον ιερέα να ισχυρίζεται ότι άλειψε τον τουρίστα γιατί είχε εξανθήματα.
.dikaiologitika.gr/
Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

0Shares