Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ:ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ.

ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ:ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ.

ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ:ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ.

Μετά από 3 συνεχόμενες προσκλήσεις για το ΔΣ του ΦΟΔΣΑ 3 ΔΕΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ο δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης και κατ’ εντολή του ο αντιδήμαρχος Τσακαλης Κώστας, επέλεξαν να κρυφτούν και να μη πάρουν θέση στο θέμα μεταφοράς νέας ποσότητας απορριμμάτων του δήμου Λευκάδος μετα από αρνητική εισήγηση του πρόεδρου του ΦΟΔΣΑ  Κασολα Θαναση  για την  μεταφορά νέας ποσότητας ΑΣΑ Λευκάδος λόγω δικαστικής εμπλοκής της Μοπακ Λευκάδος για τη κατασκευή του εργοστάσιου και την μη τήρηση του βασικού  συμβατικού όρου της από 16-8-2017 προγραμματικής σύμβασης που εγκρίθηκε μόνο με ψήφους της παράταξης  του δήμαρχου Γιώργου Αποστολάκη.
Καταγγέλλουμε στους δημότες τα πολιτικά παιχνίδια σκοπιμότητας  του δήμαρχου Ακτίου Βόνιτσας που ενεργεί ως εντολοδόχος του δήμαρχου Λευκάδας (που ήθελε δια της πλαγίας να παραστεί στη συνεδρίαση του ΔΣ του φορέα λες και ήταν μέλος του) και φέρνει τζάμπα με την ιδία τιμή που πληρώνουν οι δημότες του δήμου Ακτίου Βόνιτσας τα σκουπίδια της Λευκάδας όπως είχε πει και ο δήμαρχος Λευκάδος σε συνέντευξη του……

Και μάλιστα να μεταφέρει χωρίς σύμβαση απορρίμματα στο Χυτά Παλαίρου.
Ας ενημερώσουν ευθέως τους δημότες αν θέλουν τα σκουπίδια της Λευκάδος μετά της νέες εξελίξεις και να σταματήσουν να κρύβονται ο δήμαρχος κ. Γιώργος Αποστολάκης και ο αντιδήμαρχος κ  Τσακαλης Κώστας.
Άλλωστε ας μη ξεχνάμε τι είχε πει σε παλιότερη συνεδρίαση του ΔΣ Ακτίου Βόνιτσας ο κ δήμαρχος ότι οι δημότες Ακτίου Βόνιτσας και Λευκάδας  είμαστε ίδιοι….
Όχι κύριε δήμαρχε  δουλοπάροικοι της Λευκάδας ούτε ήμασταν ούτε πρόκειται να γίνουμε, παρά  τις αντίθετες  προθέσεις σας.
Οι δημότες από σήμερα θα γνωρίζουν ποιοι έφεραν τα σκουπίδια και μάλιστα τζάμπα για να μη στενοχωρήσουν τους κολλητούς τους από το δήμο Λευκάδας και έχουν ονοματεπώνυμο: Γιώργος Αποστολάκης και Τσακαλης Κώστας.
Διαταγές από τον δήμαρχο Λευκάδας  εγώ και η δημοτική ομάδα δεν δεχόμαστε, αυτοί που δέχονται ας απολογηθούν στους δημότες τους παραδίδουμε στην κρίση σας….

 

 ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ <ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ>
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΔΣΑ 3 ΔΕΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ