Κατέθεσε στον εισαγγελέα Αγρινίου ο πρώην σύντροφος της Λαγούδη

0
52


Στον εισαγγελέα Αγρινίου κλήθηκε πριν από λίγα 24ωρα προκειμένου να δώσει κατάθεση, ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Ο άνθρωπος αυτός, είχε δώσει κατά το παρελθόν καταθέσεις και στην αστυνομία Αγρινίου. Μετά τη λήψη καταθέσεων από άλλους ουσιώδεις μάρτυρες, ο εισαγγελέας Αγρινίου κάλεσε τον συγκεκριμένο άνθρωπο καθώς χρειάστηκε κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για συγκεκριμένα ευρήματα.
Δεν είναι γνωστό τι είπε στη νέα κατάθεσή του ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη, ούτε μπορεί κανείς να γνωρίζει τι θα προκύψει μετά από αυτή την κατάθεση.
Τέσσερις μήνες μετά τον φρικτό θάνατο που βρήκε η 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητό της, η οικογένειά της δεν έχει σταματήσει να αναζητά τους δράστες, κάνοντας ξεκάθαρα λόγο για «εγκληματική ενέργεια» από ένα ή περισσότερα άτομα.
Η οικογένεια πιστεύει ότι το αυτοκίνητο αποτελεί πολύ σημαντικό πειστήριο και θέλει να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια συλλογής δεδομένων.
Το όχημα μέσα στο οποίο κάηκε ζωντανή η 44χρονη μάνα τριών παιδιών, φυλάσσεται από τη Μεγάλη Πέμπτη σε μάνδρα της Αττικής, ενώ οι πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η οικογένεια το κάνουν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια συλλογής δεδομένων.
Σε αυτό βοηθά και η ιατροδικαστής η κυρία Αστερία Παπαβδή, προκειμένου να γίνει τυχόν ταυτοποίηση γενετικών υλικών από τη συλλογή νέων στοιχείων.

madata.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here