Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Καταγγελίες και μηνύσεις για ξυλοδαρμό στο μαθητικό δρομολόγιο για Κατούνα

Καταγγελίες και μηνύσεις για ξυλοδαρμό στο μαθητικό δρομολόγιο για Κατούνα

Καταγγελίες και μηνύσεις για ξυλοδαρμό στο μαθητικό δρομολόγιο για Κατούνα
Ένα σοβαρό περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από το γονέα μαθητή στο Γυμνάσιο Κατούνας.
Κατά την εκτέλεση του μαθητικού δρομολογίου με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας από τα χωριά της περιοχής προς το σχολείο της Κατούνας κάτω από λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί έως τώρα, σύμφωνα με τα καταγγελόμενα,ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να επιτέθηκε σε μαθητή του Γυμνασίου Κατούνας.

Το επεισόδιο μάλιστα φαίνεται ότι είχε και συνέχεια με τη μητέρα του μαθητή, που φέρεται σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα να υπέστη ξυλοδαρμό από τον οδηγό του λεωφορείου. Όπως πληροφορείται η «Σ» μητέρα και μαθητής μετέβησαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες, όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο ελαφρύς τραυματισμός τους (εκδορές, μώλωπες κτλ).

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και υποβλήθηκαν οι ανάλογες μηνύσεις. Επιπλέον ενημερώθηκε και η Διεύθυνση του Γυμνασίου Κατούνας, η οποία βεβαίως δεν έχει κάποια αρμοδιότητα για τα μαθητικά δρομολόγια και οτιδήποτε μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκειά τους. Ωστόσο η «Σ» πληροφορείται ότι για το συμβάν αυτό υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στο σχολείο και το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.

Σε κάθε περίπτωση, στο βαθμό που ευσταθούν οι καταγγελίες, πρόκειται για ένα πολύ δυσάρεστο και πρωτοφανές συμβάν.

0Shares