Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), του Δήμου Ξηρομέρου .

Μία δομή που αν και χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ευαισθησία, οι εργαζόμενοι σε αυτήν παραμένουν απλήρωτοι για 4 και πλέον μήνες .

Το χρηματικό ποσό, πολλές φορές καθυστερεί να εκταμιευτεί, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών. με αποτέλεσμα να παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι για πολλούς μήνες.

Οι εργαζόμενοι δείχνοντας κατανόηση και μη θέλοντας να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των Δομών, για ακόμα μια φορά συνεχίζουν βάζουν πλάτη αποδεικνύοντας ξανά πως η υπευθυνότητά τους και το φιλότιμο τους είναι πάνω από τον προσωπικό αγώνα τους για αξιοπρεπή διαβίωση.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι, ενώ άλλοι Δήμοι, εδώ και χρόνια, έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν αποθεματικό, ώστε οι εργαζόμενοι να μη μένουν απλήρωτοι ούτε μια μέρα τον χρόνο, στον Δήμο μας δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι, η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να στηρίζει και να διασφαλίζει την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία αυτών των ιδιαίτερα ευαίσθητων Κοινωνικών Δομών.

Ευελπιστούμε στην ιδιαίτερη ευαισθησία του Πρόεδρου κ Ε. Μαντζαρη για την άμεση επίλυση του σοβαρού προβλήματος επιβίωσης των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου όπως και στη” Βοήθεια στο σπίτι” .

Εν ανάγκη και με έκτακτη επιχορήγηση από το Δήμο στην Κοινωφελή Επιχείρηση ώστε να καλυφθούν άμεσα οι δαπάνες μισθοδοσίας των εργαζομένων

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *