Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πρέβεζα- Άγιο Νικόλαο, Αμφιλοχία-Λευκάδα και Βόνιτσα- Άκτιο

0
92


Απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήμα της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Αγ. Νικολάου, της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας- Λευκάδας και της επαρχιακής οδού Βόνιτσας- Ακτίου για την υλοποίηση τμηματικών εργασιών για συντήρηση – αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας, έλαβε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
Η απόφαση αποσκοπεί στην απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και εργαζομένων,
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ο περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος και επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Αγ. Νικολάου, τμηματικά και σε θέσεις περιορισμένης έκτασης για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού και διαμόρφωσης των ερεισμάτων της οδού (εργασίες χωματουργικών και πρασίνου).
Οι Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 01/03/2019 έως και 31/03/2019, κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 19:00΄, καθημερινά.
Ακόμη αποφασίστηκε περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος και επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδας, από την χ/θ 35+000 έως την χ/θ 53+000, τμηματικά και σε θέσεις περιορισμένης έκτασης για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού και διαμόρφωσης των ερεισμάτων της οδού (εργασίες χωματουργικών και πρασίνου).
Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 01/03/2019 έως και 31/03/2019, κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 19:00΄, καθημερινά.
Ακόμη αποφασίστηκε ο περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος και η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας – Ακτίου, τμηματικά και σε θέσεις περιορισμένης έκτασης για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού και διαμόρφωσης των ερεισμάτων της οδού (εργασίες χωματουργικών και πρασίνου).
Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 01/03/2019 έως και 31/03/2019, κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 19:00΄, καθημερινά.
πηγη :agriniopress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here