Ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης η νέα σύνθεση της κυβέρνησης.

Ο Αιτωλοακαρνάνας Κώστας Καραγκούνης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του υφυπουργού στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με υπουργό την Νίκη Κεραμέως η οποία αποχώρησε από το υπουργείο Εσωτερικών.

Κωνσταντίνος Ανδρέα Καραγκούνης, γεννήθηκε το 1975 και είναι γιος του Ανδρέα Καραγκούνη και της Παναγιώτας Χριστοδούλου. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου UEL από το οποίο αποφοίτησε με άριστα με ειδίκευση στον τομέα του Διεθνούς Δικαίου. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου UNIVERSITY OF EDINBURGH, ειδικευόμενος στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας. Μιλά δύο γλώσσες Αγγλική και Γαλλική.
 Εκλέγετε στην εκλογική περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας από το 2009, έχει διατελέσει Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, από το 2012 έως το 2013 και Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2015.

Από xiromeropress