Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Λάρισα: Λύνεται το μυστήριο για τον πιο τυχερό που κέρδισε 2.000.000 ευρώ...

Λάρισα: Λύνεται το μυστήριο για τον πιο τυχερό που κέρδισε 2.000.000 ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)


Tο λαϊκό λαχείο άλλαξε τη ζωή του για πάντα. Ένα τηλεφώνημα στο πρακτορείο έλυσε το μυστήριο, που μονοπωλούσε τις συζητήσεις στη Λάρισα…
Ένα σημάδι εμφάνισης έδωσε πολίτης, ο οποίος δήλωσε πως είναι ο κάτοχος του «χρυσού» Λαϊκού Λαχείου που του χαρίζει 2 εκατομμύρια ευρώ, το βράδυ του Σαββάτου (29-12-2018) στον ιδιοκτήτη του Πρακτορείου ΟΠΑΠ απ’ όπου και πωλήθηκε η τυχερή πεντάδα.
Με δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρόπουλος επισημαίνει πως δέχθηκε χθες το βράδυ το τηλεφώνημα από τον πολίτη, ο οποίος ευγενικά τον ευχαρίστησε καθώς προμηθεύτηκε το λαχείο που του δίνει το μεγάλο ποσό. Ο ιδιοκτήτης του Πρακτορείου ΟΠΑΠ μίλησε για λίγα λεπτά με τον τυχερό, προσκαλώντας να τον επισκεφθεί, ώστε να τον καθοδηγήσει για τα επόμενα βήματα μέχρι την είσπραξη του ποσού που κέρδισε.
Ο πολίτης που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Έλληνας, χωρίς να δώσει κάποιο στοιχείο της ταυτότητάς του, είπε ότι θα περάσει από το Πρακτορείο, χωρίς πάντως αυτό να το έχει πράξει μέχρι το πρωί της Κυριακής. Ο κ. Θεοδωρόπουλος εκτιμά πως η τυχερή πεντάδα πωλήθηκε σε έναν τυχερό, ο οποίος και θα λάβει το σύνολο του ποσού που του αναλογεί, εφόσον αφαιρεθούν οι φόροι.
Οι εικόνες στο τυχερό πρακτορείο στη Λάρισα
Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ, αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που διεξάγονται κάθε Τρίτη. Κάθε λαχείο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιείται με βάση 3 στοιχεία: Την σειρ, τον αριθμό και το στοιχείο.
Το λαϊκό λαχείο μπορεί κανείς να το αγοράσει σε 5άδα συνολικής αξίας 10 ευρώ, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2 ευρώ το κάθε ένα (1/5).
Στην κλήρωση της Τρίτης, προκύπτει ο μεγάλος λαχνός. Ένα συγκεκριμένο τεμάχιο, που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα είναι και το νικητήριο! Δηλαδή, μόνο με 2 ευρώ μπορεί να κερδίσεις τον Μεγάλο Λαχνό! Κάθε φορά που δεν βρίσκεται νικητής, το ποσό του τζακποτ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Εάν δεν υπάρχει τζακποτ, δηλαδή όταν ο Μεγάλος Λαχνός κληρωθεί σε τεμάχιο που έχει πωληθεί, τότε ο μεγάλος λαχνός της κλήρωσης χρηματοδοτείται με επιπλέον κέρδη μέσω μιας πρόσθετης κλήρωσης.
Στην πρόσθετη κλήρωση προκύπτουν 2 αριθμοί. Αν οι αριθμοί αυτοί είναι ακριβώς ίδιοι με τους δύο τελευταίους αριθμούς του νικητήριου αριθμού (πχ 02), τότε 1.000.000 ευρώ προστίθενται στο Μεγάλο Λαχνό!
Λαϊκό λαχείο – Κατάλογος κερδών
Μετά από κάθε κλήρωση προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε αυτή την ιστοσελίδα (στον τομέα κληρώσεις), σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.
Τι λέει ο τυχερός πράκτορας για το χρυσό λαχείο

Πηγή: larissanet.gr,makeleio.gr