Σε μία λαμπρή και υπέροχη βραδιά το κομμωτήριο GELEN δέχτηκε τους φίλους του στον νέο του χώρο, δίνοντάς τους την δυνατότητα να το γνωρίσουν από κοντά. Ο χώρος που βρίσκεται στην Νεα Σμυρνη , γέμισε από κόσμο το βράδυ της περασμενης Δευτερας , με φίλους και γνωστούς να απευθύνουν στην διεύθυνση του νέου κομμωτηρίου τις ευχές τους για καλές δουλειές. Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από την διακόσμηση, την αισθητική και την λειτουργικότητά του Μια πρόταση που έχει την δυναμική και την δυνατότητα να απορροφήσει τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες και να τις αφομοιώσει σε έναν χώρο που θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες του κομμωτηρίου.















Τα εγκαίνια του νέου Hair Club, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και τους πιο θετικούς οιωνούς για το τι μέλλει γενέσθαι.
Ένα κομμωτήριο που δεν περιποιείται μόνο τα μαλλιά σου, αλλά και όλη σου την ψυχολογία!
Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα! Λάμψη, ομορφιά, μουσική και υψηλούς προσκεκλημένους Παραβρεθηκαν πολλοι δημοτικοι Συμβουλοι του Δημου Νεας Σμυρνης στελεχη μεγαλων επιχειρησεων που εδρευουν στον Δημο, αλλα και παρα πολλοι Αιτωλοακαρνανες .Ξηρομεριτες αλλα και απο αλλες πολεις του Νομου μας μιας και η Γκελυ Ταπρατζη ειναι γεννημα θρεμα Αστακιωτισα.
Το Hair Sallon GELEN είναι ένας πολυχώρος, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον χώρο της ομορφιάς και ενδιαφέρει όλες τις γυναίκες. Μαλλιά, μακιγιάζ, αισθητική, μασάζ, αποτρίχωση, νύχια… ότι κάνει μια γυναίκα να νιώθει πιο θηλυκό και πιο σέξι!
Αξια συμπαραστατης στην μεγαλη αυτη προσπαθεια της Γκελυς η Ελενη Γεννη
ΠΗΓΗ Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *