Αντιμέτωπος με την οργή απολυμένου και απλήρωτου πρώην εργαζόμενού του, ήρθε εκδότης που έκανε «τουρ» στις Κυκλάδες και βρέθηκε στην Μήλο πριν λίγες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκδότης, αφού έριξε τις βουτιές του στις υπέροχες παραλίες του νησιού, μετά πήγε για φαγητό στον Αδάμαντα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, που άλλοτε φιγουράριζε.. στις κοσμικές σελίδες όλων των ιλουστρασιόν περιοδικών.
Άναψε το πούρο του και ετοιμάστηκε να δώσει την παραγγελία του, όμως ο σερβιτόρος ήταν δημοσιογράφος, ο οποίος δούλευε επί χρόνια στην εφημερίδα του και σήμερα είναι άνεργος, μετά το λουκέτο που μπήκε στην εφημερίδα του εκδότη, αλλά και απλήρωτος, διότι ο πρώην εργοδότης του δεν πλήρωσε ούτε τα δεδουλευμένα ούτε τις αποζημιώσεις.
Του τα… έψαλλε λοιπόν με τον εκδότη, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να αρκείται στο να απαντήσει ότι… η εταιρεία τον άφησε απλήρωτο, όχι ο ίδιος.
«Πτώχευσε η επιχείρηση», τόλμησε να του πει.
«Και τίνος είναι η επιχείρηση; Δεν είναι δική σου;» απάντησε ο εκτελών χρέη γκαρσονιού, απλήρωτος δημοσιογράφος. «Γιατί δεν πήρες λεφτά από την προσωπική σου περιουσία για μας πληρώσεις; Γιατί δεν πούλησες ακίνητα; Ξέρεις ότι κάποιοι δεν έχουν να φάνε»;
Όπως μάθαμε, ήταν τέτοιο το κάζο που έπαθε ο χρεοκοπημένος μεν, πάμπλουτος δε, που αναγκάστηκε να φύγει κακήν κακώς. Η δε σύζυγός του κάτι ψιθύριζε για τα προβλήματά του με τη Δικαιοσύνη….
ΠΗΓΗ aftodioikisi.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *