Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Μίλτος Ζαμπάρας για νοσοκομείο Αγρινίου: Ως πότε θα κοιτάμε να καταρρέουν όλα...

Μίλτος Ζαμπάρας για νοσοκομείο Αγρινίου: Ως πότε θα κοιτάμε να καταρρέουν όλα γύρω μας και να μην κάνουμε τίποτα;

Μίλτος Ζαμπάρας για νοσοκομείο Αγρινίου: Ως πότε θα κοιτάμε να καταρρέουν όλα γύρω μας και να μην κάνουμε τίποτα;

«Ως πότε θα κοιτάμε να καταρρέουν όλα γύρω μας και να μην κάνουμε τίποτα;» σημειώνει o πρώην υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μίλτος Ζαμπάρας σε ανάρτησή του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Όπως σημειώνει το «Νοσοκομείο Αγρινίου καταρρέει (έχει καταρρεύσει είναι το σωστό), γιατροί παραιτούνται, χειρουργεία αναβάλλονται, κόσμος ταλαιπωρείται, κάνει χιλιόμετρα για να βρει Νοσοκομείο».

Η ανάρτηση:

Το Νοσοκομείο Αγρινίου καταρρέει (έχει καταρρεύσει είναι το σωστό), γιατροί παραιτούνται, χειρουργεία αναβάλλονται, κόσμος ταλαιπωρείται, κάνει χιλιόμετρα για να βρει Νοσοκομείο (με τον ορισμό της λέξης), βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρει την υγειά του και για τους περισσότερους είναι απλά Δευτέρα απόγευμα.

Ως πότε θα κοιτάμε να καταρρέουν όλα γύρω μας και να μην κάνουμε τίποτα; Μέχρι το δικό μας παιδί να αρρωστήσει, μέχρι ο πατέρας μας να πρέπει να χειρουργηθεί; Και αν μέχρι σήμερα την έχουμε γλιτώσει να λέμε ευτυχώς είμαστε τυχεροί;

Αυτή είναι η «επιτελική» λειτουργία της σημερινής δημόσιας περίθαλψης. Βιτρίνα, επικοινωνία και από κάτω χάος και ανθρώπινος πόνος.

Και η ντροπή η ίδια ντράπηκε με αυτά τα θλιβερά που συμβαίνουν.

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ