Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ:Είχαν οικονομικές διαφορές και του τίναξε το σπίτι στον αέρα!

ΜΑΓΝΗΣΙΑ:Είχαν οικονομικές διαφορές και του τίναξε το σπίτι στον αέρα!


Γερή «καμπάνα» έριξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων σε έναν 45χρονο από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ για έκρηξη, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Στόχος του ήταν το σπίτι ενός 70χρονου και κίνητρό του οι οικονομικές διαφορές που είχε με τον γιο του ιδιοκτήτη.
Για καλή τους τύχη, τα μέλη της οικογένειας απουσίαζαν στη Ρόδο όπου εργαζόταν η κόρη τους, όταν ο κατηγορούμενος πλημμύρισε με εύφλεκτο υγρό το ισόγειο της μονοκατοικίας στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη. Αυτά συνέβησαν το 2015 και η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, ώστε τα κουφώματα του σπιτιού υποχώρησαν και τα έπιπλα εκσφενδονίστηκαν στον δρόμο!
Στην απολογία του, ο 45χρονος ισχυρίστηκε ότι ήταν στενοχωρημένος επειδή ο γιος του ιδιοκτήτη δεν του έδινε αυτά που του όφειλε και ότι τον προέτρεψε να κάνει εμπρησμό ένας Αλβανός! Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, αλλά έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, επιβάλλοντάς του εγγύηση 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα, ενώ του απαγόρευσε να πλησιάζει την οικογένεια σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.aftodioikisi.gr/