Ένα νεαρό κορίτσι «κλέφτηκε» με έναν 19χρονο που είναι παντρεμένος και η οικογένεια της 14χρονης επιτέθηκε σε συγγενείς του άνδρα. Τρομερά επεισόδια με πυροβολισμούς, μαχαιρώματα και ξύλο στην Κωνσταντινούπολη.

Πολύ σοβαρά επεισόδια με πυροβολισμούς, μαχαιρώματα, ξύλο και γροθιές συνέβησαν σε γειτονιά στην Κωνσταντινούπολη, όταν η οικογένεια ενός 14χρονου κοριτσιού, που έφυγε με έναν 19χρονο παντρεμένο έφηβο, έκανε επίθεση σε συγγενείς του νεαρού άνδρα.

Η συγκεκριμένη συνοικία στην Πόλη μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και ένας νεαρός μαχαιρώθηκε. Ο δράστης τελικά συνελήφθη από τις ομάδες του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Τουρκίας.

Σημειώνεται ότι με βάση τον τοπικό Τύπο, η μία οικογένεια επιτέθηκε στην άλλη δυο φορές. Μετά τις αρχικές συμπλοκές κατάφεραν άλλοι πολίτες να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους. Μόνο που η οικογένεια του κοριτσιού επιτέθηκε εκ νέου, αυτή την φορά με μαχαίρια, αλυσίδες, μπαστούνια και…βούρτσες. Οι δυο αντίπαλές οικογένειες απομακρύνθηκαν με την παρέμβαση πολιτών και αστυνομικών, που συνεχίζουν τις έρευνες.

(πληροφορίες από SigmaLive)dikaiologitika.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *