1xasis
Επιτυχία σημείωσε η τοπική αστυνομία και η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου που εντόπισε χασισοφυτεία σε δύσβατη δασική έκταση της ενότητας Παναιτωλικού του δήμου Αγρινίου, συγκεκριμένα κοντά στην Κερασέα.
Για την υπόθεση αναμένονται αστυνομικές ανακοινώσεις σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο έγινε γνωστό πως πρόκειται για οργανωμένη χασισοφυτεία σε έκταση ενός στρέμματος με 178 δενδρύλλια , ύψους 20-80 εκατοστών, που ποτίζονταν με λάστιχο μήκους 150 μέτρων.
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 57χρονος ενώ αναζητείται ένας 29χρονος. Πρόκειται για δύο άτομα, που κατοικούν στην περιοχή του Αγρινίου, τα οποία χθες απόγευμα μετέβησαν στο χώρο για να ποτίσουν ωστόσο οι αστυνομικοί τους… περίμεναν γιατί είχαν θέσει το χώρο υπό παρακολούθηση από την περασμένη Δευτέρα. Κατά την αστυνομική επιχείρηση χθες ο 29χρονος στη θέα των αστυνομικών έσπευσε να εξαφανιστεί και ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό του.
Στα πλαίσια της υπόθεσης έγιναν και νομότυπες έρευνες στις κατοικίες των δύο ατόμων κατά τις οποίες δεν προέκυψαν επιπλέον στοιχεία- ευρήματα για τη χασισοφυτεία. Βρέθηκαν ωστόσο δύο φυσίγγια στο σπίτι του 57χρονου και για το λόγο αυτό η δικογραφία περιλαμβάνει και παράβαση του νόμου περί όπλων.
.agrinionews.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *