Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ – ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΩΝ -ΛΑΜΙΑΣ – ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΤΡΙΑ ΧΩΡΙΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ – ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΩΝ -ΛΑΜΙΑΣ – ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΤΡΙΑ ΧΩΡΙΑ
Η φωτιά ξεκίνησε σε ξερά χόρτα δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο και πήρε γρήγορα διαστάσεις – Παραμένει ανεξέλεγκτη ως αυτήν την ώρα ενώ οι φλόγες πέρσαν την εθνική οδό – Επί τόπου μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής με 5 αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μαρτίνο Φθιώτιδας.

Έως αυτήν την ώρα η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη ως αυτήν την ώρα. Οι φλόγες μάλιστα πέρσαν την εθνική οδό. Προς το παρόν δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, ξεκίνησε σε ξερά χόρτα δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο και πήρε διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Για προληπτικούς λόγους διακόπηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίου. Η εκτροπή γίνεται στο 125,7 χ/θ από Μαρτίνο έως 115 χ/θ στο Κάστρο.

Για τον έλεγχο της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής, η οποία ενισχύθηκε λίγο το απόγευμα, με 70 πυροσβέστες, 20 οχήματα, 4 πεζοπόρα τμήματα, 5 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν 4 υδροφόρες και 2 μηχανήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

.makeleio.gr/