Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Μεσολόγγι,έκαναν έξωση σε 81χρόνη,παρενέβη ο δήμος!

Μεσολόγγι,έκαναν έξωση σε 81χρόνη,παρενέβη ο δήμος!


Κατόπιν συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον η υπερήλικη γυναίκα στην οποία έγινε σήμερα το πρωί έξωση από το σπίτι στο οποίο διέμενε.
Μετά την ενημέρωση που είχε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΑΠ Αναστάσιος Σκαρμούτσος για το περιστατικό, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι κοινωνικοί λειτουργοί του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κυρίες Ανθή Ρίζου και Δήμητρα Αλεφάντη, οι οποίες επισκέφθηκαν την 81χρονη γυναίκα προκειμένου να διαπιστώσουν τα προβλήματα διαβίωσής της και ακολούθως να παρέχουν κάθε υποστήριξη. Παράλληλα, με έκθεσή τους ενημέρωσαν και τις δικαστικές αρχές.
Η υπερήλικη αρχικά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για προληπτικούς λόγους, ενώ ακολούθως θα μεταφερθεί σε δωμάτιο του Σελίβειου Γηροκομείου όπου και θα παραμείνει σε περιβάλλον φροντίδας και μέριμνας.
Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αναστάσιος Σκαρμούτσος, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας καθώς και την προϊσταμένη του Σελίβειου Γηροκομείου κυρία Θεοδώρα Κουτσαγγέλη για την άριστη συνεργασία και το ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπισθεί άμεσα το περιστατικό.

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ