ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία χθες ο Σύλλογος των εν Αθήναις Βονιτσάνων “Ο Αμβρακικός”.(φωτο-βίντεο)

   Στην κατάμεστη αίθουσα της μουσικής ταβέρνας ”ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ”, έσμιξαν οι Βονιτσάνοι με τις οικογένειές τους και φίλους τους, χάρηκαν, γλέντησαν και διασκέδασαν με τραγούδια και χορούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!……με λαϊκά -νησιώτικα τραγούδια Ξεχωριστή νότα η παρουσία της Βαγγελιό Χρηστιά και του Πάνου Πλαστήρα που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με τα Ξηρομερίτικα τραγούδια.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ματούλα Καραούληκαλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Δ.Σ. για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ευχήθηκε υγεία, πρόοδο για μια χρονιά καλύτερη για όλους. Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση:  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου -Βόνιτσας Θανάσης Κασόλας, Παντελής Αποστολάκης του κεντρου  ,ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας,Χασακής Χρήστος,Χριστίνα Σερεπίσου Δημοτική σύμβουλος. Υποψήφιοι περιφερειακή σύμβουλοι Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου ΠατούληΦωτόπουλος ΙωάννηςΝτόβας ΦιλιππόςΛάμπρος Κεραμίδας. Από την ΟΠΣΥΞ ο Πρόεδρος Δημήτρης ΣτεργίουΡένα Μπίτζου πρόεδρος συλλόγου γυναικών Βόνιτσας,Μακρυγιάννη Γεωργία πρόεδρος Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Αθήνας. Από το κεντρικό συμβούλιο ΟΠΣΥΞ Ο  Βασίλης Μπουρνάζος,Δημήτρης Κοθρούλας,Μαρία Ματζάνα.Χριστίνα Βρακατσέλη πρόεδρος φιλαρμονικής Βόνιτσας, Σπύρος Φράγγος εκδότης εφημερίδας Ακαρνανικά νεα Από το Σύλλογο Μαχαιριωτών Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Μπούρχα Αθηνά Ο εκδότης της εφημερίδας “Αιτωλοακαρνανική”Χρυσόστομος Πατούλας,

http://mpampini.blogspot.com

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.