118
Μεγάλη επιτυχία σημειώσε για ακόμη μια χρονιά
ο 5ος διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοϊας για σκάφη τύπου
Optimist και Laser 4.7 που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας το διήμερο 03-04 Σεπτεμβρίου με συμμετοχή 27 αθλητών από τον Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δυτικής Ελλάδας και τον Ναυτικό Όμιλο Βορείου Ιονίου.
116
117
118
119
Στον αγώνα διεξήχθησαν συνολικά επτά ιστιοδρομίες, τέσσερις το Σάββατο και τρεις την Κυριακή.
Το Σάββατο, ενώ η έναρξη ήταν προγραμματισμένη για τις 12.30, η επιτροπή αγώνα έδωσε την πρώτη εκκίνηση περίπου μια ώρα αργότερα αφού περίμενε να «φρεσκάρει» καλά ο αέρας, προκαλώντας ανυπομονησία στους συμμετέχοντες.
Το θετικό ήταν ότι ή ενταση του ανέμου ανέβαινε σταδιακά κι έτσι οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας.

Την Κυριακή ο αγώνας ξεκίνησε περίπου στις 13.00, με κάπως λιγότερο αέρα από την προηγούμενη, αρκετό όμως σε ένταση για να βγουν άνετα και οι τρεις προγραμματισμένες ιστιοδρομίες.
Στον αγώνα συμμετείχαν έμπειροι αλλά και πιο αρχάριοι αθλητές, κάτι που προκάλεσε μεγάλο συναγωνισμό και ενδιαφέρον για την τελική κατάταξη, η οποία διαμορφώθηκε πραγματικά την τελευταία στιγμή.
Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα το αποχαιρετιστήριο γεύμα και η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων αθλητές και επάθλων στους διακριθέντες.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κος Γεώργιος Αποστολάκης.

120
Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη Optimist κατέλαβε η Εύα Ναού και στα Laser 4.7 o Τηλέμαχος Αραβανής, αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας , ενώ οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία έχουν ως εξής:
Κορίτσια κάτω των 11 ετών:
1. Μακρή Ερμίνα (Ν.Ο.Β.Ι.)
2. Δρακάτου Κων/να (Ν.Ο.Λ.)
3.Τσινιά Μαρκέλλα (Ν.Ο.Λ.)
Κορίτσια άνω των 11 ετών:
1. Ναου Εύα (Ν.Ο.Λ.)
2. Ζήση Έλλη (ΝΑ.Ο.Β.)
Αγόρια κάτω των 11 ετών
1. Σιάμος Κων/νος (Ι.Ο.Δ.Ε.)
2. Λάζαρης Γεώργιος (Ν.Ο.Λ.)
3. Αρμενιακός Κοσμάς (Ν.Ο.Β.Ι.)
Αγόρια άνω των 11 ετών.
1. Έγκεμαν Λουκάς Τζον (Ν.Ο.Β.Ι.)
2. Φραγκούλης Βασίλης (Ν.Ο.Λ.)
3. Θωμόπουλος Νικηφόρος (Ν.Ο.Λ.)
Laser (αγόρια)
1. Αραβανής Τηλέμαχος (ΝΟΛ)
2. Διγενής Νικόλαος (ΝΟΛ)
3. Χαλκιάς Κων/νος (ΝΑ.Ο.Β)
Laser (Κορίτσια)
1.Φίλιππα Ευαγγελία (Ν.Ο.Λ.)
2. Κατωπόδη Ηλιάνα (Ν.Ο.Λ.)
3. Σιγανού Παναγώτα (ΝΑ.Ο.Β.)
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, τις αντιπροσωπείες των υπόλοιπων Ομίλων, τους κους Γιώργο Στεργιούλη και Δημήτρη Γουρνή από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιωαννίνων που εκτέλεσαν με άψογο τρόπο το έργο τους ως επιτροπή αγώνα καθώς και τους Giuseppe Fuccella και Χρήστος Βραχνούλα για το ιστιοφόρο που μας παρείχαν.
Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη για την υποστήριξή του και τον πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας κ. Παντελή Αποστολάκη που και φέτος στάθηκε πολύτιμος αρωγός στην προσπάθειά μας.
ΒΙΝΤΕΟ 1 ΑΠΟ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΒ
Επίσης, τον Ναυτικό Όμιλο Αστακού που δεν μπόρεσε να συμμετάσχει αλλά παραχώρησε ευγενικά τρία σκάφη Optimist προκειμένου να αγωνιστούν ισάριθμοι αθλητές του ΝΑ.Ο.Β.
Τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες συνδημότες μας Στάθη Τσώλη, Ανδρέα Κύρκο, Σόλωνα Αδάμη, Παναγιώτη Μάγκο, Γρηγόρη Φερεντίνο και Δημήτρη Τσαΐκο που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο τους στην επιτυχία του αγώνα.
ΠΗΓΗ http://vonitsanea.blogspot.gr/2016/09/5o-2016.html

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *