Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρεθήκαν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας στις 03/02/2019 στην Παλιά Ταβέρνα Κρητικού στην Πλάκα. Όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που ήρθαν να γιορτάσουμε την έναρξη μιας καινούργιας δημιουργικής χρονιάς την οποία ευελπιστούμε να έχουμε.
















Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη των κάτωθι Συλλόγων: Ο Δημήτρης Στεργίου (Πρόεδρος ΟΠΣΥΞ), ο Βασίλης Κομπορόζος (Αντιπρόεδρος ΠΑΝΣΥ), η Έλενα Σερεπίσου (Πρόεδρος του Συλλόγου ‘‘Αγαπώ’’), η Δήμητρα Γαϊτάνη (Αντιπρόεδρος του Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαίρου “ΧΡΩΜΑΤΑ”), ο Γιώργος Μπρούμος (Γενικός Γραμματέας, του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων ”Ο Αμβρακικός”), ο Πέτρος Ροβίσης (Πρόεδρος της Αδελφότητας Ματσουκιωτών ‘‘Η Κακαρδίτσα’’) και τον Γιώργο Κολοβό (πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου μας).
Καθώς επίσης και ο Δημήτρης Στάχτιαρης (Πρόεδρος Παλαίρου),η Χριστίνα Σερεπίσου (Δημοτική Σύμβουλος), ο Αθανάσιος Κασόλας (Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος), ο Δημήτριος Μασούρας (Δικηγόρος στη Βόνιτσα και υποψήφιος Δήμαρχος), ο Γιώργος Βαρεμένος (Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας), ο Βασίλης Σκουρής (Δημοσιογράφος),ο Δημήτρης Τριαντακωνσταντής (Διδάκτωρ Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και ερευνητής ΕΛΓΟ Δήμητρα) ο Κωσταντίνος Σερεπίσος (Ηθοποιός), και τέλος τον Ευάγγελο Κουτιβή (Κατούνα news) τον οποίο ευχαριστούμε για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.
Επίσης ευχαριστούμε όλους του χορηγούς μας που πρόσφεραν δώρα για να γίνει η λαχειοφόρος κλήρωση.
Σας περιμένουμε όλους στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου των Απανταχού Παλαιριωτών “Η Κεχροπούλα” . Η υποστήριξη σας είναι απαραίτητη, γιατί μας δίνει δύναμη και μας βοηθάει να συνεχίσουμε την δύσκολη προσπάθεια μας. Χωρίς την έμπρακτη υποστήριξη σας τίποτε δεν θα ήταν εφικτό. Σας ευχαριστούμε πολύ και ευελπιστούμε να έχουμε ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε και στο μέλλον.
Με εκτίμηση εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος
Τσακάλη Γεωργία

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *