Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η κεντρική ομιλία του δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή στον βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Φώτη Καρύδα, την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα «Ιφιγένεια» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» πλήθος κόσμου που παρακολούθησε μια «φρέσκια» και διαδραστική εκδήλωση που δεν έμοιαζε με καμία άλλη πολιτική ομιλία.

«Είμαι εξαιρετικά συγκινημένος για όλα αυτά τα πρόσωπα που είναι σήμερα εδώ. Σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε πέρυσι τον Οκτώβριο, αλλά επισφραγίστηκε πριν από 20 ημέρες με την επίσημη ανακοίνωση που μου έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης», ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του ο υποψήφιος Βουλευτής.

Ο Φώτης Καρύδας αναφέρθηκε σε θέματα Ασφάλειας, Τεχνολογίας, στον πολιτισμό της καθημερινότητας, τον τουρισμό, τις start ups και φυσικά το Brain drain.

Απόλυτα καυστική ήταν η ομιλία του και προς την κυβέρνηση αναφέροντας μεταξύ άλλων την παραπλάνηση από τον πρωθυπουργό και την απαξίωση προς τους θεσμούς και πρόσωπα που έχουν προσφέρει πολλά στην ιστορία της χώρας μας.

Επίσης, αναφέρθηκε στον Τουρισμό, ένα θέμα που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά λόγω της τουριστικής επιχείρησης που διευθύνει από το 2002. «Τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός δεν πηγαίνει καλά επειδή κάτι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τέσσερα χρόνια δεν φτάνουν για να κάνεις στρατηγικό σχεδιασμό στον τουρισμό. Θέλει δεκαετίες για να μπορείς να έχεις μια χώρα ισχυρή και ανταγωνιστική στον τουρισμό. Εδώ, τις βάσεις έβαλε ο Κώστας Καραμανλής δημιουργώντας το υπουργείο Τουρισμού με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και το συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς με χαμηλότερο ΦΠΑ στην εστίαση».

Οι παρευρισκόμενοι συγκλονίστηκαν από την ιστορία μιας στενής φιλικής οικογένειας του Φώτη, της οποίας και τα τρία παιδιά έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο υποψήφιος βουλευτής συνδέθηκε μέσω skype με τον Γιάννη, τον Κίμωνα και την Πωλίνα που βρίσκονται στη Σουηδία και το Τορόντο και μπροστά σε όλη την αίθουσα μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων η κα Σοφία Βούλτεψη βουλευτής ΝΔ και πρώην υπουργός, ο κ. Μάκης Βορίδης βουλευτής ΝΔ και πρώην υπουργός, ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης Ευρωβουλευτής ΝΔ, η κα. Κλαίρη Σαραντάκου Βογιατζάκη υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΔ, ο κ. Χαράλαμπος Καραθάνος υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στον δυτικό Τομέα, ο κ. Νίκος Κωστόπουλος υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στον βόρειο τομέα, ο κ. Δημήτρης Κοσμάς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα, ο κ. Γιάννης Κεχρής υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα, η κα. Αλυμάρα Σοφία υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα, η κα. Γαροφαλάκη Ντίντα Μαρία υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού τομέα, ο κ. Νίκος Σοφιανός υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, ο κ. Νίκος Στάμου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, ο κ. Γιάννης Κατσαγκόλης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα, η κα. Μαρία Κουρή υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα, ο κ. Χρήστος Πέππας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής, ο κ. Χάρης Ρώμας ηθοποιός και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα, ο κ. Φίλιππος Ντόβας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα, ο κ. Γιώργος Δημόπουλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού τομέα, ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης, ο δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος και ο δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς-Εκάλης-Ν. Ερυθραίας Αλέξης Μακρής, ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης-Μελισσίων κ. Γιώργος Κατσικογιάννης, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας κ. Νίκος Γιοβανίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Βάρης-Βούλας Βουλιαγμένης κ. Δημήτρης Δαβάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης, ο Γραμματέας Επιστημονικών φορέων της ΝΔ κ. Νάσος Μπαλέρμπας, η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην αντιδήμαρχος κα Νίνα Βλάχου, ο κ. Νίκος Αντωνίου Β’ επιλαχών βουλευτής ΝΔ υπολοίπου Αττικής, η κα. Αναστασία Σακκαρέλη μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ. Από τον καλλιτεχνικό χώρο ο κ. Κώστας Βενετσάνος και η ηθοποιός Γεωργία Σιακαβάρα, από τον επιχειρηματικό χώρο η κα Βικτώρια Ζωινά αλλά και αρκετοί δημοσιογράφοι μεταξύ αυτών ο Πάνος Σόμπολος.  

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *