Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Με Μεγάλη επιτυχία το ''ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ'' Εντυπωσίασαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου...

Με Μεγάλη επιτυχία το ”ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ” Εντυπωσίασαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Φυτειών ”ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε   και με πλήθους κόσμου χθες Σάββατο 10 Αυγούστου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης ”ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ  ΠΑΜΠΛΕΚΗ” το ”ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ” 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από  τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο Φυτειών ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ με εξαιρετική παρουσία και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους .
Στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα το κ.Γιώργο Διαμάντη για την πολυετή προσφορά του στη δημοτική παράδοση.
Ακολούθησε ανεπανάληπτο γλέντι με την ορχήστρα του Γιώτγου Διαμάντη(κλαρίνο) ,τον Δημήτρη ΠαλιογιάννηΧρυσούλα Τζαμαλή ,Γιούλη Γκούμα στο τραγούδι μέχρι  τις πρωινές ώρες  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο εφημέριος της τ/κ Φυτειών κ.Φλώρος οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ξηρομέρου . Δ.ΚομπλίτσηςΛ Μάτζαρης ,ο πρώην αντιδήμαρχος και νεοεκλεγείς σύμβουλος Π. Γκόλιας,ο πρόεδρος ΟΠΣΥΞ Δ.Στεργίου,η νεοεκλεγείς δημοτική σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου Χ.Ταπρατζή, σύσωμο το Δ/Σ του Συλλόγου Μαχαιριωτών,ο πρόεδρος του συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων τα ΚΟΡΟΝΤΑ Ταξιάρχης Σάββας,ο πρόεδρος του συλλόγου ”ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ” Γιάννης Τζαχρήστας και από τον υπό ίδρυση Ιππικό Όμιλο Βλυζιανών ο Κώστας Α.Ζαρκαδούλας.

Δείτε φωτο 

ΠΗΓΗ http://mpampini.blogspot.com/2019/08/blog-post_11.html