Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Με... φέρετρο σε μεζεδοπωλείο αναμένουν τα νέα μέτρα στην εστίαση

Με… φέρετρο σε μεζεδοπωλείο αναμένουν τα νέα μέτρα στην εστίαση

Με… φέρετρο σε μεζεδοπωλείο αναμένουν τα νέα μέτρα στην εστίαση
Το συμβολικό «τέλος» των καταστημάτων εστίασης, λόγω των περιοριστικών μέτρων που θα ισχύσουν από αύριο στην Αττική, θέλησαν να… οπτικοποιήσοπυν οι υπεύθυνοι γνωστού μεζεδοπωλείου στου Ψυρρή.
Τελευταία ημέρα σήμερα, που παραμένουν ανοικτά τα καταστήματα εστίασης, και οι υπεύθυνοι του μεζεδοπωλείου έβγαλαν… ένα φέρετρο έξω από το μαγαζί, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να επικοινωνήσουν το μήνυμα ότι το μέλλον του κλάδου “είναι σκοτεινό”, όπως αναφέρει στο enikos.gr, ο Δημήτρης Καρανικολόπουλος, εκ των υπευθύνων του μεζεδοπωλείου.
“Έχουμε φέρει ένα φέρετρο, έχουμε ανάψει κεράκια, πρόκειται για την κηδεία της εστίασης. Τα μέτρα αυτά ήταν το οριστικό τέλος μας”, σημειώνει. Όπως υπογραμμίζει ο κ. Καρανικολόπουλος, “δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα” και αναφέρεται συνολικά στον κλάδο της εστίασης, που υπολειτουργεί από την έναρξη της πανδημίας.
Το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο είναι ένα από τα πιο παλιά της περιοχής, απασχολούσε στο παρελθόν 35-40 άτομα. “Όλος αυτός ο κόσμος θα πεινάσει. Το μέλλον είναι σκοτεινό, όλος ο κλάδος ο δικός μας είναι στα τελευταία του”, τονίζει και συμπληρώνει “πόσο να αντέξουμε;”.
Όπως εξηγεί, άνθρωποι όλων των ηλικιών που περνούν έξω από το κατάστημα τραβούν φωτογραφίες και δηλώνουν τη συμπάθειά τους στους ανθρώπους της εστίασης, που δοκιμάζονται γι’ άλλη μια φορά.topontiki.gr/