Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Μπάμπα Βάγκα η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων»: Δύο προφητείες της που έγιναν πραγματικότητα

Μπάμπα Βάγκα η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων»: Δύο προφητείες της που έγιναν πραγματικότητα

Μπάμπα Βάγκα η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων»: Δύο προφητείες της που έγιναν πραγματικότητα
Για τους λάτρεις του είδους, ο Νοστράδαμος ήταν ο κορυφαίος στις… προφητείες, καθώς οι φανατικοί υποστηρικτές του θεωρούν πως έχει προβλέψει όλες τις μεγάλες καταστροφές και του πολέμους που έχουν γίνει στον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Κάποια σκαλιά πιο κάτω από τον Γάλλο αστρολόγο, είναι η Βανγκελίγια Πάντεβα Γκουστέροβα. Πρόκειται για Βουλγάρα μυστικίστρια και βοτανολόγο που είναι γνωστή ως Μπάμπα Βάνγκα και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο χωριό Ρούπιτε της γειτονικής χώρας.

Στην συγκεκριμένη γιαγιά που πέθανε το 1996, έχουν χρεωθεί διάφορες επιτυχίες και πλέον όσοι πιστεύουν στο… χάρισμά της, πρόσθεσαν άλλες δύο στο ενεργητικό της, καθώς θεωρούν πως δύο από τις προφητείες που είχε κάνει για το 2022, έπεσαν μέσα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, είχε προβλέψει πως φέτος θα υπάρχουν χώρες στην Αυστραλία και στην Ασία που θα δοκιμαστούν από έντονες πλημμύρες. Κάτι που έγινε, καθώς πόλεις στη Νότια Ουαλία και στο Σίδνεϊ αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

ο!
Επίσης, η Μπάμπα Βάνγκα φέρεται να είχε προβλέψει οτι θα υπάρξει έλλειψη νερού σε κάποιες πόλεις, κάτι που ήδη συμβαίνει στην Πορτογαλία και στην Ιταλία όπου ζητήθηκε από τους πολίτες να μειώσουν την κατανάλωση του νερού.pronews.gr

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ