ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

%cf%83%ce%b5%ce%be%ce%be%ce%be%ce%be%ce%be%ce%be
Μπορεί να μην έβλεπε μπροστά της από το μεθύσι μια μεταμφιεσμένη Βρετανίδα η οποία είχε βγει με την παρέα της να
γιορτάσει το Χάλογουιν στο Μάντσεστερ, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει σεξ δημοσίως, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών ενός λεωφορείου, με έναν άνδρα που μάλιστα της ήταν τελείως άγνωστος πριν αρχίσουν να… ερωτοτροπούν.
Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο λεωφορείο X43, το οποίο εκτελεί το νυχτερινό δρομολόγιο από το Μάντσεστερ στο Μπέρνλι. Η κοκκινομάλα κοπέλα μπήκε στο όχημα μαζί με φίλες της σε μια στάση στα μισά περίπου της διαδρομής και αμέσως έγινε εμφανές στους υπόλοιπους επιβάτες ότι οι κοπέλες ήταν τύφλα στο μεθύσι.
Παραπατώντας, τα μεταμφιεσμένα κορίτσια ανέβηκαν στον πάνω όροφο του λεωφορείο. Εκεί, η κοκκινομάλλα (της οποίας η στολή ήταν ιδιαίτερα προκλητική) κατευθύνθηκε αμέσως στη θέση που καθόταν ένας νεαρός και κάθισε χωρίς να πει κουβέντα πάνω στα πόδια του.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός άνδρας (ο οποίος φόραγε βέρα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει τίποτα για την… θαυμάστριά του) ήταν επίσης μεθυσμένος, με αποτέλεσμα τα πράγματα να βγουν γρήγορα εκτός ελέγχου και το ζευγάρι να αρχίσει να κάνει σεξ απροκάλυπτα μπροστά στους δεκάδες επιβάτες. Όπως είναι φυσικό, τα φλας των κινητών άρχισαν να αστράφτουν, ενώ το ζευγάρι συνέχιζε ανενόχλητο τη «δουλειά» του, σίγουρο μέσα στο μεθύσι του ότι… δεν τους έβλεπε κανείς. protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *