Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Μπαράζ αναβολών σε πολλά νοσοκομεία της περιφέρειας - Ανοργανωσιά και προβλήματα στον...

Μπαράζ αναβολών σε πολλά νοσοκομεία της περιφέρειας – Ανοργανωσιά και προβλήματα στον εφοδιασμό

Μπαράζ αναβολών σε πολλά νοσοκομεία της περιφέρειας – Ανοργανωσιά και προβλήματα στον εφοδιασμό

«Mπαράζ» αναβολών των εμβολιασμών των υγειονομικών παρατηρείται σε μια σειρά από νοσοκομεία της χώρας χωρίς το υπουργείο Υγείας να έχει ως τώρα δώσει κάποια απάντηση στο μείζον θέμα που προκύπτει, μετά και τις πρώτες καταγγελίες για τις “προσπεράσεις” υγειονομικών στο “Σωτηρία” από κυβερνητικούς παράγοντες. 

Σύμφωνα με το ygeionomikoi.gr εκτός από το νοσοκομείο του Βόλου,  που ήταν γνωστό από το πρωί της παραμονής Πρωτοχρονιάς, οι εμβολιασμοί που είχαν προγραμματιστεί για τις 4 Ιανουαρίου αναβάλλονται στα Νοσοκομεία Μεσολογγίου, Τρίπολης, στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης στην Αθήνα και το Καραμανδάνειο στην Πάτρα.  Παράλληλα, σύμφωνα με μήνυμα στο twitter του Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ, αναβλήθηκε ο εμβολιασμός και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τελευταίες πληροφορίες από τοπικές ιστοσελίδες μιλούν για αναβολή των εμβολιασμών και στα Νοσοκομεία Καλαμάτας, Κυπαρισσίας, Πύργου, Αμαλιάδας και Λαμίας.

Οι λόγοι της αναβολής των εμβολιασμών δεν έχουν γίνει γνωστοί. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα μεταφοράς των εμβολίων.

Η εξέλιξη αυτή θέτει σοβαρά ερωτήματα για το σχέδιο και την οργάνωση του εμβολιασμού από την πλευρά του υπ. Υγείας..topontiki.gr