Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Νέα μέτρα: Έρχεται απαγόρευση στις μετακινήσεις από νομό σε νομό;

Νέα μέτρα: Έρχεται απαγόρευση στις μετακινήσεις από νομό σε νομό;

Για να μην «γκριζάρει» η Αττική τις κίτρινες περιοχές
Νέα μέτρα: Έρχεται απαγόρευση στις μετακινήσεις από νομό σε νομό;
Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, στην ενημέρωση της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να ανακοινώσει την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, ειδικά για την Αττική, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η αιτιολόγηση είναι πως «φιλόδοξοι» εκδρομείς από την Αττική, θα επιχειρήσουν να μετακινηθούν σε «κίτρινες» περιοχές, όπου η εστιάση θα είναι ανοιχτή και λειτουργεί κανονικά, μετά και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Περιοχές όπως το Ναύπλιο, η Αργολίδα, η Εύβοια, η Αράχωβα τα …καταφέρνουν με την πανδημία του κορονοϊού και τα κρούσματα κινούνται σε χαμηλά επίπεδα. Από την άλλη, αυτομάτως γίνονται «υποψήφιες» για επισκέψεις από τους Αθηναίους και όσους βρίσκονται γενικότερα στην Αττική.

Όλα αυτά, θα ανακοινώθουν πάντα σε ενδεχόμενο που η Αττική δε θα «γκριζάρει», δηλαδή δε θα ακολουθήσει τα χνάρια της Θεσσαλονίκης και των Σερρών, που βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τρίτης σε ολικό lockdown.
ΠΗΓΗ