Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Νέα μαρτυρία - κλειδί στην υπόθεση της 44χρονης: H μυστηριώδης συνάντηση με...

Νέα μαρτυρία – κλειδί στην υπόθεση της 44χρονης: H μυστηριώδης συνάντηση με δύο άνδρες λίγο πριν εξαφανιστεί


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, μητέρας τριών παιδιών στο Αγρίνιο που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της με εγκαύματα.
Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή Tatiana Live, ήρθε στο φως μια νέα μαρτυρία – κλειδί αυτόπτη μάρτυρα που είδε το αυτοκίνητο της 44χρονης το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγο πριν εξαφανιστεί, στην περιοχή της παραλίας του Λούρου.
Η παραλία του Λούρου είναι μια περιοχή περίπου 15 χιλιόμετρα από το χωριό της 44χρονης, με σχετικά δύσκολη πρόσβαση, καθώς εκεί υπάρχει χωματόδρομος που οδηγεί σε ιχθυοτροφεία κοντά στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού.
Ο άνθρωπος αυτός, που εργάζεται στην περιοχή της παραλίας του Λούρου, το μεσημέρι του Σαββάτου, είδε μπροστά του ένα αυτοκίνητο. Πρόκειται, σύμφωνα με τον ίδιο, για το αυτοκίνητο της 44χρονης, το χρυσό τρίθυρο Ford.
Αρχικά του έκανε τεράστια εντύπωση πώς αυτό το αυτοκίνητο κατάφερε να περάσει μέσα από αυτή τη δύσκολη διαδρομή της παραλίας του Λούρου, καθώς λόγω βροχών οι χωματόδρομοι είναι εξαιρετικά δύσβατοι.
Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο, είδε να κατεβαίνουν από μέσα 3 άτομα. Η μία, όπως λέει ο ίδιος ο μάρτυρας, ήταν η 44χρονη Ειρήνη και άλλοι δύο άνδρες, αδύνατοι, ο ένας με κοντά μαλλιά και ο άλλος με μακριά μαλλιά.
Στην περιοχή υπάρχει μια μικρή γέφυρα. Η κοπέλα στάθηκε πάνω στη γέφυρα και για λίγα λεπτά κοίταζε τη λιμνοθάλασσα. Κοιτούσε επίμονα έναν φίλο του ανθρώπου που έδωσε τη μαρτυρία, που βρισκόταν επίσης εκεί, σαν κάτι να ήθελε να του πει.
Τότε ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά με άσχημο τρόπο είπε στην κοπέλα: «Μπες μέσα μωρή κ…!»
Αφού η κοπέλα μπήκε μέσα, στο πίσω κάθισμα, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά μπήκε στη θέση του οδηγού και ο άνδρας με τα κοντά μαλλιά στη θέση του συνοδηγού και αποχώρησαν από το σημείο.
Η αστυνομία γνωρίζει για τη συγκεκριμένη μαρτυρία και ερευνά εάν η κοπέλα που εμφανίστηκε στην παραλία του Λούρου ήταν όντως η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη.
πηγη

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ