Με την απονομή μεταλλίου Musical Inspiration προς το Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Πνευματικού Κέντρου Σπύρο Χολέβα, επισφραγίσθηκε χθες Τετάρτη 11 Απριλίου μια νέα μεγάλη μουσική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και του Ελληνοκαναδικού οργανισμού Panarmonia Atelier Musical.
Ο Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Panarmonia Atelier Musical, ιδρύθηκε και εδρεύει στον Καναδά, από τους ομογενείς τραγουδιστές και μουσικούς διευθυντές Μαρία Διαμαντή και Δημήτρη Ηλία, ο οποίος απένειμε τα μετάλλια. Ο ίδιος
κατά το παρελθόν έχει βρεθεί και πάλι στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, ενώ η μουσική συνεργασία θα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου, σε συνεργασία με τον κ. Σπύρο Χολέβα.
Το μετάλλιο απονέμεται στους αρωγούς των προσπαθειών της Panarmonia Atelier Musical για μουσική εκπαίδευση και προώθηση της Ελληνικής κουλτούρας στον Καναδά. Ανάμεσα στους διακεκριμένους που έχουν λάβει την τιμητική απονομή, συμπεριλαμβάνονται εκπρόσωποι της πολιτικής, της εκπαίδευσης και των Τεχνών, όπως ο 44ος πρόεδρος της Καναδικής Γερουσίας, η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Μόντρεαλ, βουλευτές και καλλιτέχνες.
Σημειώνεται πως η νέα συνεργασία, θα περιλαμβάνει την Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *