Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική ΑΓΡΟΤΙΚΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΝΕΑ Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία Γραικού – Τι «δείχνει» το ημερολόγιο του...

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία Γραικού – Τι «δείχνει» το ημερολόγιο του επιχειρηματία

Δημήτρης Γραικός: Τα όσα κατέγραφε στο ημερολόγιό του ο κτηνοτρόφος «καίνε» τον δολοφόνο του, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια.

Η δολοφονία του Δημήτρη Γραικού ήταν σχεδιασμένη από το δράστη, προκειμένου να διαγραφεί έτσι ένα ποσό 200.000 ευρώ που του όφειλε.
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει γνωστή εφημερίδα, ο δικηγόρος της οικογένειας του δολοφονημένου επιχειρηματία, Αλέξης Κούγιας, ο δράστης χρωστούσε στον Δημήτρη Γραικό πάνω από 200.000 ευρώ σε «μαύρα» και μάλιστα υπάρχουν αποδείξεις για αυτό.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια υπάρχουν έγγραφες σημειώσεις του θύματος, τις οποίες βρήκαν τα παιδιά του.

«Ήθελε να τον σκοτώσει, γιατί αυτά που του χρωστούσε ήταν πάνω από 200.000 ευρώ, «μαύρα». Δεν ήταν το ποσό που λέει. Ο μόνος που μπορούσε να το αποδείξει ήταν ο Γραικός. Υπάρχουν, όμως, και σημειώσεις που αυτός δεν τις ήξερε και τις οποίες δώσαμε την Παρασκευή στην ανακρίτρια. Φαίνονται από τις σημειώσεις ότι τα ζώα που εσφάγησαν και πήρε ο δράστης είναι αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Από αυτό φαίνεται ότι ήταν προμελετημένο το έγκλημα. Το μεγάλο ποσό που του χρωστούσε από τα ζώα είναι το «μαύρο». Οπότε σκοτώνοντας αυτόν, εξαφανίζει και το «μαύρο» ποσό», τονίζει ο κ. Κούγιας.makeleio.gr/