Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝεα συγκλονιστικά στοιχεία για τον πατερα και την κόρη του που αγνοούνται!

Νεα συγκλονιστικά στοιχεία για τον πατερα και την κόρη του που αγνοούνται!

pateras
Άφαντοι παραμένουν ο 68χρονος πατέρας και η 44χρονη κόρη του, που αγνοούνται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από την περιοχή των Δουνεϊκων, όπου παραθέριζαν μαζί με τη σύζυγό και μητέρα τους στην Ηλεία.
Οι έρευνες που συνεχίστηκαν χθες για τρίτη ημέρα έφεραν στο φως δύο σημαντικά στοιχεία που δείχνουν προς ποια κατεύθυνση κινήθηκαν πατέρας και κόρη, αλλά κυρίως την κατάσταση σύγχυσης που είχε περιέλθει από την πρώτη στιγμή ο 68χρονος.
Τους είδαν στο Φραγκαπήδημα και την Κουρούτα
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο πατέρας και η κόρη εθεάθησαν λίγη ώρα μετά την αποχώρησή τους από τα Δουνέικα στην περιοχή του Φραγκοπηδήματος. Εκεί, ένας πολίτης τους συνάντησε στις 10.10 το βράδυ, όταν αναζητούσαν πληροφορίες για να φτάσουν στην Κουρούτα, καθώς δήλωσαν πως είχαν χαθεί.
Ο πολίτης τους έδωσε συμβουλές για το που θα στρίψουν για να φτάσουν στην Κουρούτα, όμως, καθώς τους ακολουθούσε στην πορεία του προς την εθνική οδό, είδε πως ο πατέρας έστριψε προς τον Πύργο. Τον ακολούθησε και τον σταμάτησε για να του πει πως η Κουρούτα είναι από την άλλη πλευρά και πως πρέπει να στρίψει στο πρώτο φωτεινό σηματοδότη που θα συναντήσει, αριστερά.
Ο 68χρονος φαίνεται πως ακολούθησε τις συμβουλές του πολίτη, όμως έδειχνε σαστισμένος.
Το ότι έστριψε σωστά, αλλά άγνωστο μετά από πόση ώρα, αποδείχθηκε από την μαρτυρία δεύτερου πολίτη, που βρήκε τον 68χρονο και την κόρη του έξω από το σπίτι του σε αγροτικό δρόμο πριν την παραλία της Κουρούτας.
Το αυτοκίνητο που άκουσε έξω από το σπίτι του στις 2.30 τη νύχτα, να προσπαθεί να κάνει αναστροφή, του κίνησε την περιέργεια και διαπίστωσε στη συνέχεια πως ο ηλικιωμένος εμφανώς σαστισμένος, έψαχνε και τότε να βρει την Κουρούτα. Δηλαδή, για περισσότερες από τέσσερις ώρες περιπλανιόταν σε μια απόσταση μικρότερη των πέντε χιλιομέτρων για να φτάσει στην Κουρούτα. Ο πολίτης τον βοήθησε λέγοντάς του που θα στρίψει, όμως παραμένει άγνωστο ποια πορεία ακολούθησε και που έφτασε ο 68χρονος με την 44χρονη κόρη του.
Έρευνες με ΕΜΑΚ και Ερυθρό Σταυρό
Χθες, τρίτη ημέρα των ερευνών, μαζί με τις αστυνομικές δυνάμεις συμμετείχαν και δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ με τη χρήση σκύλου, καθώς και ομάδες του Ερυθρού Σταυρού.
Μάλιστα, έφτασαν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη των δύο, έως την περιοχή των Σαβαλίων και του Παλαιοχωρίου στον κάμπο της Ηλείας, κοντά στη Γαστούνη.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα, Τετάρτη, με αμείωτο ρυθμό και σε μεγαλύτερη έκταση προς τον κάμπο της Ηλείας, όπου εκτιμάται πως κινήθηκε ο πατέρας με την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητό τους.
Είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί και ελικόπτερο από την Αστυνομία για έρευνα από αέρος. Όμως εκτιμάται πως ο εντοπισμός τους από τη στιγμή που επιβαίνουν σε όχημα είναι εξαιρετικά δύσκολη, γιατί μπορεί να έχουν κινηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, καθώς τα στοιχεία δείχνουν παντελή έλλειψη προσανατολισμού του πατέρα και εμφανή ταραχή και έλλειψη συγκέντρωσης για να φτάσει από ένα σημείο σε ένα άλλο.
πηγη ilialive.gr