Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχική ελληνικη φυση Νότιο Πήλιο: Κρέμασαν το κεφάλι και δέρμα αγριογούρουνου σε πινακίδα σήμανσης!

Νότιο Πήλιο: Κρέμασαν το κεφάλι και δέρμα αγριογούρουνου σε πινακίδα σήμανσης!

Νότιο Πήλιο: Κρέμασαν το κεφάλι και δέρμα αγριογούρουνου σε πινακίδα σήμανσης!
Νότιο Πήλιο: Κρέμασαν το κεφάλι και δέρμα αγριογούρουνου σε πινακίδα σήμανσης!
Με ένα αποτρόπαιο θέματα βρέθηκαν αντιμέτωποι όσοι οδηγοί πήγαν προς το Τρίκερι χθες, καθώς άγνωστοι κρέμασαν σε πινακίδα σήμανσης το κεφάλι και δέρμα αγριογούρουνου.
«Στο χωριό Τρίκερι αντικρίσαμε αυτήν την αποκρουστική σκηνή. Γιατί κάποιοι προβαίνουν σε αυτές τις βάρβαρες ενέργειες; Είναι ζήτημα ηθικής, πολιτισμού, διαπαιδαγώγησης. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας», αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Ζωοφιλική Αδέσποτων Πηλίου.
Σύμφωνα με την ανάρτηση, είναι οι ίδιοι που επιδεικνύουν τις «ικανότητές» τους πυροβολώντας τις πινακίδες κυκλοφορίας, που κρατούν δεμένα τα σκυλιά τους μόνιμα, που αν είναι φοβοκροτικά ή έχουν, κατά την γνώμη τους, το παραμικρό ψεγάδι, τα βάζουν, στην καλύτερη περίπτωση, σε ένα καφάσι και τα αφήνουν στην άκρη του δρόμου, στο πουθενά -έχουμε κουραστεί να μαζεύουμε κυνηγόσκυλα.
«Δε μας εκπλήσσει αύτη η βάρβαρη πράξη. Επιβεβαιώνει την άποψη μας. Αν κι είμαστε κάθετα αντίθετοι με το κυνήγι, πιστεύουμε ότι υπάρχουν κυνηγοί που αγαπάνε και φροντίζουν τους σκύλους τους. Μια σημαντική όμως μερίδα έχει ανεπίτρεπτες συμπεριφορές που συχνά γίνονται προκλητικές για την κοινωνία.
Πρέπει λοιπόν να σταματήσει η ομερτά που βασιλεύει στις τοπικές κοινωνίες. Να καταγγέλλονται και να μην καλύπτονται, όλες αυτές οι ενέργειες που ξεκινάνε από την πρόκληση και την βαρβαρότητα και καταλήγουν στην καταπάτηση του νόμου», τονίζει η Ζωοφιλική Αδέσποτων Πηλίου.
Καταλήγοντας επισημαίνει ότι αυτή η εμετική σκηνή προκαλεί απέχθεια στον οποιοδήποτε επισκέπτεται τον τόπο μας. Έλληνα ή ξένο και καλωσορίζει τους επισκέπτες στο μαγευτικό Νότιο Πήλιο…
https://magnesianews.gr/
0Shares