ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινά το έργο της αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης της ανατολικής συνοικίας Αιτωλικού


Υπογράφηκε σήμερα από τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΑΥΜ Γιώργο Κοντογιάννη παρουσία του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου, η σύμβαση κατασκευής του έργου της αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης της ανατολικής συνοικίας του Αιτωλικού, αρχικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

Το έργο είναι μεγάλης σημασίας για την βελτίωση της ποιότητας του νερού, ενώ θα λειτουργήσει συνδυαστικά με το σύνολο των παρεμβάσεων που έχουν γίνει έως σήμερα από το Δημοτική αρχή για την οριστική επίλυση της υδροδότησης στο Αιτωλικό.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν αντικατάσταση του σημερινού δικτύου ύδρευσης της ανατολικής συνοικίας και κατασκευή νέου με συνολικό μήκος 20,37 χιλιόμετρα. Τα υλικά κατασκευής του νέου δικτύου είναι σύμφωνα με την σύγχρονη τεχνολογία διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα του νερού. Ταυτόχρονα, οι νέοι αγωγοί ύδρευσης θα εφοδιαστούν με τις απαραίτητες συσκευές για την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου.

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.