Τι είναι τα κατσαρέλια;Είναι το περίσσευμα των χειροποίητων φύλλων από την πίτα.
Παλιά,δεν πετάγανε τίποτα.
Τα μαζεύουμε σε μικρά ρολά ή ένα μεγάλο,σαν σαλιγκάρι και τα ρίχνουμε σε καυτό λάδι.
Τ’ αφήνουμε να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.Σερβίρουμε με φέτα .
Τα γλυκά τα περιχύνουμε με σιρόπι βράζοντας μισό φλυτζάνι ζάχαρη με μισό φλυτζάνι νερό. Πασπαλίζουμε με κανέλλα.
Ή μπορείτε ανοίγοντας 1 φύλλο και να το κόψετε σε λωρίδες.
Τόσο απλά.
/xiromeritissa.wordpress.com