In ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b1
Τι είναι τα κατσαρέλια;Είναι το περίσσευμα των χειροποίητων φύλλων από την πίτα.
Παλιά,δεν πετάγανε τίποτα.

Τα μαζεύουμε σε μικρά ρολά ή ένα μεγάλο,σαν σαλιγκάρι και τα ρίχνουμε σε καυτό λάδι.

Τ’ αφήνουμε να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.Σερβίρουμε με φέτα .
Τα γλυκά τα περιχύνουμε με σιρόπι βράζοντας μισό φλυτζάνι ζάχαρη με μισό φλυτζάνι νερό. Πασπαλίζουμε με κανέλλα.
Ή μπορείτε ανοίγοντας 1 φύλλο και να το κόψετε σε λωρίδες.
Τόσο απλά.
/xiromeritissa.wordpress.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Start typing and press Enter to search