ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

1ασεε
Σε αναζήτηση μιας απλούστερης ζωής ο 38 ετών Αυστραλός επιχειρηματίας Angelo Mastropietro, εγκατέλειψε τις επιχειρήσεις του για να γίνει ο άνθρωπος των σπηλαίων.
Αγόρασε μια έκταση στην Αγγλία που περιελάμβανε και ένα σπήλαιο 250 εκατομμυρίων ετών, και δαπάνησε πάνω από 200 χιλιάδες δολάρια για να το διαμορφώσει και να το ταιριάξει στα γούστα του.
Ο Angelo αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής του όταν το 2007 έμεινε προσωρινά παράλυτος και οι εξετάσεις έδειξαν πως πάσχει από ‘σκλήρυνση κατά πλάκας’.
Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε τον έκαναν να προβληματιστεί με τα πράγματα στην ζωή που έχουν πραγματικά σημασία και αξία, και αποφάσισε να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο.
Η τέλεια ευκαιρία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Αγγλία το 2010. Ο Angelo διάβασε μια καταχώρηση σε εφημερίδα για μια σπηλιά – σπίτι που πωλείτο στο δάσος Worcestershire Wyre.
Το εν λόγω σπήλαιο είχε χρησιμοποιηθεί ως κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων για πάνω από 300 χρόνια, ενώ ήταν μία από τις αρχαιότερες κατοικημένες κατοικίες σε βράχο σε ολόκληρη την Ευρώπη πριν εγκαταλειφθεί στα τέλη της δεκαετίας του 1940.

allweirdstories.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *