Συνεχίζεται η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τις πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες για το επίδομα ΟΓΑ. Διαβάστε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα παροχής χρηματικού βοηθήματος του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ.
Η υποβολή αιτήσεων από τις ενδιαφερόμενες γίνεται ηλεκτρονικά έως και 6/11/2017. Προτεραιότητα θα έχουν οι πολύτεκνες μητέρες που δεν κληρώθηκαν τα προηγούμενα έτη.
Το πρόγραμμα χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες για το έτος 2017 εφαρμόζεται σε όλη τη χώρα. Στα πλαίσια ενίσχυσης των κατοίκων του νομού Λέσβου, μετά τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, ορίσθηκε ποσό βοηθήματος για όλες τις πολύτεκνες μητέρες. Το ποσό ανέρχεται σε 1.500 ευρώ.
Για τις πολύτεκνες μητέρες από υπόλοιπες περιοχές της χώρας το ποσό του βοηθήματος είναι 1.000 ευρώ. Η Διοίκηση επισημαίνει ότι σε περίπτωση που οι αιτήσεις από τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ξεπεράσουν τον προσδιοριζόμενο αριθμό δικαιούχων, θα ακολουθήσει ηλεκτρονική κλήρωση.
Για πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις, τη διαδικασία, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και κάθε χρήσιμη και αναγκαία πληροφορία σχετικά με το ανωτέρω πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.oga.gr.
madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *