Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Οδηγοί ΤΑΞΙ Βόνιτσας: “Κατάφορη αδικία η απόφαση για το αεροδρόμιο Ακτίου”

Οδηγοί ΤΑΞΙ Βόνιτσας: “Κατάφορη αδικία η απόφαση για το αεροδρόμιο Ακτίου”

Οδηγοί ΤΑΞΙ Βόνιτσας: “Κατάφορη αδικία η απόφαση για το αεροδρόμιο Ακτίου”

Σε θεση…μάχης βρίσκονται οι επαγγελματίες οδηγοί ΤΑΞΙ της Βόνιτσας μετά την απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να ορίσει ως ΤΑΞΙ έδρας για το αεροδρόμιο Ακτίου τα ΤΑΞΙ που έχουν έδρα τον Άγιο Νικόλαο.

Οι επαγγελματίες οδηγοί της Βόνιτσας, απέστειλαν επιστολή στην εφημερίδα μας στην οποία αναφέρουν τα εξής:

« Από το 1967 όπως είχε κατατεθεί στην Βουλή από τους Βουλευτές κ.κ. Σερπάνο, Κωστάκη, Φωτόπουλο, Μπακογιάννη κα, τα ΕΔΧ Βόνιτσας μπορούσαν να σταθμεύουν στο Αεροδρόμιο Ακτίου.

Όταν άλλαξαν οι Δήμοι πανελλαδικά σε Καλλικρατικοί, παρέμειναν ταξί έδρας τα ΕΔΧ αυτοκίνητα της πρώην κοινότητας Βόνιτσας.
Όμως, ύστερα από εισήγηση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το αεροδρόμιο Ακτίου Βόνιτσας ξαφνικά άρχισε να υπάγεται στον Άγιο Νικόλαο με αποτέλεσμα να βγαίνουν εκτός αεροδρομίου τα ταξί με έδρα Βόνιτσα μετά από 54 χρόνια.

Μα πως γίνεται το αεροδρόμιο Ακτίου να ανήκει στον Άγιο Νικόλαο και όχι στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και το μόνο ταξί που θα μπορεί να μπαίνει μέσα είναι αυτό με έδρα Αγίου Νικολάου;

Απαιτούμε άμεση αποκατάσταση της αδικίας και απαντήσεις τόσο από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας όσο και από την περιφέρεια.»

Συμφωνα με πληροφορίες μας οι επαγγελματίες οδηγοί θα καταθέσουν μήνυση κατά της συγκεκριμένης απόφασης ενώ προγραμματίζουν και τις επόμενες κινήσεις τους.

0Shares