%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%bc%cf%85%cf%81%ce%b1
Γνωστοποιείται ότι χθες 21 Δεκεμβρίου 2016, μεταβιβάσθηκε στον λογαριασμό που είχε καταθέσει ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, η σχετική πίστωση ύψους 127.954 ευρώ, προς οικονομική ενίσχυση στους δημότες οι οποίοι επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 21ης και 22ης Οκτωβρίου.
Το παραπάνω ποσό αφορά 207 πληγέντες και προορίζεται για την άμεση κάλυψη των βιοτικών τους αναγκών, ενώ η αποδοχή του θα τεθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Την επομένη ημέρα από την αποδοχή του ποσού, θα γίνει η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Κατόπιν των παραπάνω, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε άμεση συνεργασία με το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου – ο οποίος κατά περίπτωση ενήργησε ταχύτατα στην συγκρότηση τεχνικών κλιμακίων, στην καταγραφή και αποστολή των σχετικών καταστάσεων – έπραξαν το αυτονόητο για τους πληγέντες συνδημότες μας.
Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ενημέρωσης σχετικά με την απόδοση του ποσού στο Δήμο πρωθύστερα από την 21η Δεκεμβρίου, είναι τουλάχιστον ανυπόστατη.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *