μπα1

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας πιστός στους σκοπούς της ίδρυσης του, διοργανώνει από τις 8 έως τις 14 Αυγούστου τις καθιερωμένες καλοκαιρινές του εκδηλώσεις.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις για τους μικρούς κ μεγάλους φίλους, παρουσίαση παραδοσιακών χορών καθώς και ποδοσφαιρικό αγώνα.
Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 13 Αυγούστου με την διεξαγωγή του καθιερωμένου πλέον «Τραγικό Συμπόσιο».

μπα2

Όπως τα περισσότερα μέλη αλλά και φίλοι του Συλλόγου γνωρίζεται η συγκεκριμένη εκδήλωση εκτός από αρκετά χρήματα απαιτεί και αρκετό προσωπικό κόπο, για όλους αυτούς τους λόγους και γνωρίζοντας πως οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, απευθυνόμαστε ανοιχτά σε όλους τους κτηνοτρόφους του χωριού μας και της περιοχής αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου για την έμπρακτη στήριξη τους με την προσφορά κρεάτων καθώς και σε όλους εσάς για την οικονομική ενίσχυση της συγκεκριμένης εκδήλωσης αλλά και μέσω της εθελοντικής προσφοράς για την προετοιμασία της πιστεύοντας πως η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη από όλους.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *