Ψύχραιμος και σίγουρος για την αθωότητά του είχε εμφανιστεί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο 47χρονος με την παρουσιάστρια ακολουθούν τη διαδρομή που είχαν ακολουθήσει και με το θύμα τη μοιραία ημέρα της δολοφονίας του, στις 3 Νοεμβρίου του 2016.

Ο 47χρονος δράστης της δολοφονίας δηλώνει άγνοια για όλα, λέγοντας ότι δεν ήξερε ούτε που πήγαινε ο Δημήτρης εκείνη την ημέρα, ούτε αν τον ακολουθούσε (όπως έχουν καταγράψει οι κάμερες της τροχαίας) και μάλιστα εύχεται «να βρεθεί ο άνθρωπος να ησυχάσουμε κι εμείς».

«Ήπιαμε ένα τσιπουράκι και φύγαμε»

«Μετά από τη σφαγή των ζώων, καθίσαμε, ήπιαμε κι ένα τσιπουράκι, φάγαμε ένα μεζέ κάναμε τους λογαριασμούς κι ο καθένας πήρε το δρόμο του» λέει στην Αγγελική Νικολούλη.

Όταν η δημοσιογράφος ρωτά μήπως διαπληκτίστηκαν για τα λεφτά, μήπως άνοιξε τον φάκελο και είδε ότι τα χρήματα ήταν λιγότερα είναι ξεκάθαρος ότι δεν υπήρξε καυγάς για τη συναλλαγή τους: «Του έδωσα τα λεφτά 17.000 και φύγαμε. Δεν μου είπε πού θα πήγαινε. Τα χρήματα όλα είναι πληρωμένα, υπάρχουν καταθέσεις, επιταγές εξοφλημένες. Ο,τι ζώα παίρνουμε τα πληρώνουμε επί τόπου.

Μάλιστα όταν η δημοσιογράφος του λέει ότι υπήρξαν κάποιοι που είπαν διάφορα για τη μεταξύ τους σχέση, ο 47χρονος δράστης της δολοφονίας του Γραικού ξεσπά: «να πάει να το καταθέσει στην ασφάλεια αν κάποιος έχει στοιχεία» λέει σίγουρος για την αθωότητά του.

Όταν η δημοσιογράφος επιμένει για το αν σε κανένα σημείο της διαδρομής εκείνη την ημέρα, ο 47χρονος επιμένει: «Ήμασταν από τσίπουρα, δεν παρατήρησα αν με ακολουθούσε κανείς ούτε ο Δημήτρης ούτε αν είχε άλλα αυτοκίνητα».

«Μυστήριο η εξαφάνισή του»

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί κι εκείνος μυστήριο την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού λέει: «Μόνο μυστήριο; Με αυτό το παλιαυτοκίνητο θα έβγαινε εξωτερικό; Με τίποτα! […]», αποκλείοντας σενάρια που τον ήθελαν για παράδειγμα να έχει φύγει με τα λεφτά από τη σφαγή των ζώων.

Ερωτηθείς στη συνέχεια αν θεωρεί έντιμο τον Δημήτρο Γραικό, ο δολοφόνος του απαντά: «Για μένα είναι εντάξει. Εγώ με τον Γραικό κάναμε 10 σφαγές. Αν δεν ήταν σωστά πληρωμένες γιατί να ξανασφάξει μαζί μου;».

Για το πώς έμαθε ο ίδιος για την εξαφάνιση του Γραικού λέει: «Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο ο ανιψιός του να μου πει ότι ο θείος του δεν γύρισε χθες και του είπα ότι δεν ξέρω τίποτα εγώ»

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα ο έμπορος εκφράζει την ευχή «να βρεθεί ο άνθρωπος να ησυχάσουμε κι εμείς. Όποια κι αν είναι η κατάληξη».

πηγη aftodioikisi.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *