ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:30 – 14:30 στο Ξενοδοχείο «ΚΑΡΑΒΕΛ» (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 – Αθήνα) με θέμα την υπό ίδρυση Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) στις Εχινάδες Νήσους και στις Δυτικές Ακτές Αιτωλ/νίας και στη Νήσο Κάλαμο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ετεροδημοτών και φίλων της περιοχής μας από τους επιστημονικούς συνεργάτες της Επιτροπής και του Δήμου και από τα μέλη της Επιτροπής,  για το μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει με την  υπό ίδρυση Π.Ο.Α.Υ., στην  παράκτια περιοχή Αστακός – Μύτικας – Κάλαμος,  όπου θα αναλυθούν με επιστημονικά στοιχεία οι παρενέργειες και οι επιπτώσεις στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Ξηρομέρου και της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης θα γίνει ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες της Επιτροπής, αλλά και για τα επόμενα βήματα ανάλογα με τις εξελίξεις.

Καλούμε τους ετεροδημότες και φίλους της περιοχής μας, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, ώστε να ενημερωθούμε για το θέμα και να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια υποβάθμισης και καταστροφής του παραλιακού μετώπου.
Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)

Από xiromeropress