Οργή εστιάτορα για τουρίστες κάθισαν να φάνε με τα ταπεράκια τους, Έκαναν παραγγελία 6 νεράκια !

0
90


Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στην Κρήτη περιγράφει τα όσα έγιναν με τους 6 τουρίστες. Η διάσταση του προβλήματος πίσω από τις εικόνες…
Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Απριλίου στην Κρητη και πιο συγκεκριμένα σε εστιατόριο του Αγίου Νικολάου. Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα τουριστών κάθισε στο τραπέζι και πριν πάει κάποιος να τους πάρει παραγγελία, έβγαλαν το φαγητό τους, το οποίο είχαν σε ταπεράκια από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν και ξεκίνησαν να απολαμβάνουν το γεύμα τους.
Όταν πήγε η κοπέλα να πάρει παραγγελία, εκείνοι αρκέστηκαν να παραγγείλουν μόνο …νερό! Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίμαχο τραπέζι πήγε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο οποίος τους άκουσε έκπληκτος να λένε πως είχαν ρωτήσει αν μπορούν να φάνε από τα ταπεράκια τους, τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου. Εκείνοι τους απάντησαν καταφατικά όπως έλεγαν.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για το περιστατικό
«Ήταν 6 Αμερικανοί τουρίστες που ήρθαν και κάθισαν στο κατάστημά μου. Όλοι είχαν φέρει μαζί το ταπεράκι τους με φαγητό. Έκαναν παραγγελία 6 νεράκια και εμείς τα πήγαμε. Σκεφτήκαμε ανθρώπινα και τους αφήσαμε. Ελπίζαμε ότι θα έπαιρναν τουλάχιστον ένα παγωτό ή ένα αναψυκτικό. Δυστυχώς πέσαμε έξω» λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Γ.Νερατζούλης και συνεχίζει: «μόλις χθες με ενημέρωσαν ότι εδώ δίπλα στην Ελούντα υπήρξε ανάλογο περιστατικό και το πρόβλημα είναι πιο σοβάρο απ’ ότι φαίνεται».
Ο κύριος Νερατζούλης τονίζει πως το πρόγραμμα ξεκινάει από τα ξενοδοχεία. «Τους κλείνουν μέσα με τα προγράμματα all inclusive με αποτέλεσμα να δέχεται πλήγμα η τοπική αγορά. Το ταπεράκι τους το ετοίμασαν εκείνοι» τονίζει. «Ακούμε για εκατομμύρια τουρίστες που θα έρθουν στην Κρήτη, αλλά το θέμα είναι τι θα αφήσουν στην αγορά».
aftodioikisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here