Στο Hollywood οι ταινίες δράσης που στηρίζονται στις πολεμικές τέχνες, σαρώνουν στα ταμεία και κάνουν δεύτερη καριέρα στην οικιακή ψυχαγωγία. Δεν είναι τυχαίο ότι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, με τα ακριβοπληρωμένα συμβόλαια ξεκίνησαν από ταινίες με αστείο σενάριο, αλλά πολύ ξύλο.


Ο θρύλος αυτών των ταινιών ο Βαν Νταμ, γυρίσε εκατοντάδες ταινίες, έδειρε άλλους τόσους αντιπάλους, αλλά είχε τρομερή αδυναμία, στον δικό μας Στέφανο Μιλτσακάκη. Όποτε το σενάριο το επέτρεπε, ο Μιλτσακάκης είχε θέση στο κάστινγκ της ταινίας. Και λέμε όταν το επέτρεπε, γιατί το παρουσιαστικό του Μιλτσακάκη παρέπεμπε σε ευρωπαίο, κυρίως ανατολικογερμανό ή Ρώσο.
Ο συμπαθέστατος Στέφανος, πέθανε πριν λίγες ημέρες και εμείς του αφιερώνουμε το θέμα με την καριέρα του. Γεννήθηκε στον Έβρο το 1960, βρέθηκε στις ΗΠΑ, με το μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα της εποχής, ασχολήθηκε με την πάλη, αλλά ένας τραυματισμός του στέρησε τα όνειρά του.
Μετά την αποθεραπεία του ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες, όπου και τον είδαν παραγωγοί ταινιών. Ενθουσιάστηκαν με το τεράστιο και καλογυμνασμένο κορμί του, αλλά και το παρουσιαστικό του, που παρέπεμπε σε αδίστακτο κακοποιό. Στη προσωπική του ζωή όμως ήταν αγαθός γίγαντας.

Γύρισε αρκετές ταινίες, κυρίως B-movies, αλλά σημείωσε τεράστια επιτυχία, στις ταινίες του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, ο οποιός μαγεύτηκε από τον επαγγελματισμό του και το χαρακτήρα του, και ζήτησε να παίξει και στις 4 επόμενες ταινίες του (Cyborg, The Quest, Bloodsport, Derailed, Lionheart).
πηγη

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *