Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ένας πάνω στον άλλο στα λεωφορεία, αλλά με αποστάσεις στις παραλίες...

Ο ένας πάνω στον άλλο στα λεωφορεία, αλλά με αποστάσεις στις παραλίες (vid)

Ο ένας πάνω στον άλλο στα λεωφορεία, αλλά με αποστάσεις στις παραλίες (vid)
Ζέστη και συνωστισμός μαζί! Στα όρια των αντοχών τους βρίσκονται όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω καύσωνα, μεγάλου συνωστισμού αλλά και του φόβου για τον κορωνοϊό. Η κάμερα του mega καταγράφει εικόνες με επιβάτες να στοιβάζονται όρθιοι στα λεωφορεία και εικόνες αναμονής στη στάση που σε πολλές περιπτώσεις φθάνει κοντά στο μισάωρο.

Νέες εικόνες συνωστισμού στα λεωφορεία όπως μετέδωσε το Mega. Ειδικά στις στάσεις λεωφορείων με κατεύθυνση προς τις παραλίες της Αττικής.

Η αναμονή για το λεωφορείο προς τη Σαρωνίδα ξεπερνά τα 25 λεπτά. Οι πόρτες από το λεωφορείο ανοίγουν. Τι και αν οι πολίτες φορούν μάσκες και προσπαθούν να τηρούν τα μέτρα, οι αποστάσεις είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Ύστερα από τόση αναμονή, πώς να μην είναι ο ένας επιβάτης πάνω στον άλλον, όταν τελικά έρθει το λεωφορείο και καταφέρουν να μπουν.

Με την θερμοκρασία να συνεχίζει σε υψηλά επίπεδα, όλο και περισσότεροι συνεχίζουν να επιβιβάζονται στα συγκεκριμένα λεωφορεία για να μεταβούν στις παραλίες.

Με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό συνεχίζουν να λειτουργούν οι οργανωμένες παραλίες. Υπάρχουν και αυτοί που δεν έφυγαν αλλά συνεχίζουν να επιμένουν στις οργανωμένες παραλίες, αφού πρωταρχικός σκοπός είναι να βρίσκονται σε μέρη που τα μέτρα τηρούνται.

Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στην πόλη και με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά, η ατομική ευθύνη για την προστασία από τον κορωνοϊό θα πρέπει να είναι μεγάλη.


.dikaiologitika.gr