Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, με το συνδυασμό “Νέα Πυγμή” στον οποίο είναι επικεφαλής, ανακοίνωσε ο κ. Βαγγέλης Παπαϊωάννου.
Αναλυτικά στη δήλωση του κ. Βαγγέλη Παπαϊωάννου αναφέρεται:
Δήλωση Υποψηφιότητας ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ για το αξίωμα του Προέδρου της κοινότητας ΑΣΤΑΚΟΥ
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες!
Ενόψει εκλογών θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου, να διεκδικήσω την Προεδρία της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, επικεφαλής ψηφοδελτίου νέων-κυρίως – και αξιόλογων ανθρώπων.
Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε συνέχεια τα ίδια πρόσωπα να πρωταγωνιστούν στον Δήμο χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, κι εμείς οι νέοι να παραμένουμε απαθείς και αμέτοχοι.
Όλοι βλέπουμε ότι ο τόπος μας υποβαθμίζεται μέρα με την ημέρα. Και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αξιόλογοι εκλεγμένοι στη Τ.Α, εντούτοις φαίνεται ότι η φωνή τους δεν ακούγεται, αλλά πνίγεται από αυτούς που αδιαφορούν για τον τόπο και υπηρετούν προσωπικά συμφέροντα ή συμφέροντα “ημετέρων”………
Γι’ αυτό και εμείς, κάποιοι νέοι-κυρίως άνθρωποι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα κοινά και με την δική σας ψήφο να κάνουμε την προσπάθειά μας, ώστε να γίνουν ορισμένα πράγματα, που θα οδηγήσουν την πόλη μας σε μια ομαλή πορεία ανάπτυξης και ποιότητας ζωής.
Γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά του Δήμου δεν είναι καθόλου καλά, ενώ θα μπορούσαν να είναι με καλύτερη διαχείριση. Εμείς πάντως έχουμε στο πρόγραμμά μας κάποια έργα, που θα απαιτήσουμε και θα αγωνιστούμε να γίνουν όπως:
1-Μαρίνα στον κόκκινο μόλο, με πλήρη ασφάλεια για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.
2-Ανάπλαση των παραλιών.
3-Παρεμβάσεις για το θέμα της ύδρευσης για να έχει η πόλη καθημερινά αδιάκοπα άφθονο και υγιεινό για πόση νερό.
4-Ασφαλείς δρόμους και όχι λακκουβόδρομους.
5-Γενικά η καθημερινότητα του πολίτη να γίνει καλύτερη σε θέματα καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων, πρασίνου, νεκροταφείων, αλλά και αθλητισμού και πολισμού.
6-Για την λειτουργία του βιολογικού και των σφαγείων.
7-Για την οδική σύνδεση του Αστακού με την Ιόνια οδό.
8-Για την στήριξη του πρωτογενή τομέα και του τουρισμού.
9-Για την στήριξη επενδύσεων στον τόπο μας που θα σέβονται το περιβάλλον και τα οικοσυστήματα.
Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Αστακός, θα είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι αν πετύχουμε τα πάρα πάνω.
Αν δεν βρούμε ανταπόκριση από την Κεντρική Δημοτική Αρχή και δεν γίνουν τα περισσότερα από αυτά, δεν θα περιμένουμε την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου για να καταθέτουμε στεφάνια σαν Τοπικοί Άρχοντες, αλλά θα έχουμε ήδη πάει σπίτια μας .
Με τιμή
Για την Νέα Πυγμή
Βαγγέλης Παπαϊωάννου
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6971785165

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *