ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ο Διευθυντής του Κ.Υ. Αστακού κ. Αλέξανδρος Σιακαμπένης, για τα προβλήματα και τους καρκινοπαθείς εργαζομένους


Σχετικά με την αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ για τα προβλήματα των Κ.Υ. και ειδικά του Κ.Υ. Αστακού (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) , ο Διευθυντής κ. Αλέξανδρος Σιακαμπένης, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση τα εξής :

«Κατ’ αρχήν, χαιρετίζουμε την κάθε προσπάθεια των Συνδικαλιστικών μας Οργάνων για την επίλυση των προβλημάτων των Κ.Υ., και είμαστε στην διάθεσή τους για την με όποιο τρόπο συμβολή μας.

Για να υπάρχει όμως πλήρης αντικειμενικότητα για τα υπαρκτά προβλήματα που αναφέρονται και ακόμη άλλων που δεν αναφέρονται, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Στέγη δεν υπήρξε ποτέ στο Κ.Υ. Υπήρχαν όμως σοβαρά προβλήματα με την διαρροή της οροφής σε πολλούς χώρους, ακόμη και στο Χειρουργείο. Μετά όμως από προσπάθειες και την συνεργασία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, εξασφαλίστηκε κονδύλι 35.000 ευρώ και πραγματοποιήθηκε η ενδεδειγμένη υγρομόνωση της και πιστεύουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πλέον πρόβλημα διαρροών.

Υπάρχει κεντρική είσοδος στο Κ.Υ. προβληματική- χωρίς να μπορεί βέβαια να μπει κάποιος με το αυτοκίνητό του – και αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στη φάση έγκρισης από την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, για την αντικατάστασή της.
Υπάρχουν δυο υπάλληλοι του Κ.Υ. καρκινοπαθείς,τούς οποίους δεν γνωρίζουμε εάν συσχετίζονται με την ύπαρξη αμιάντου.
Όμως νομίζουμε ότι υπάρχει δεσμευτική οδηγία της ΕΟΚ για την αντικατάσταση των πλακιδίων αμιάντου που ενοχοποιούνται για καρκινογένεση.»

http://www.agriniopress.gr/

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.