Ο εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρούζας με την ενεργό συμμετοχή και βοήθεια και πολλών άλλων Φίλων Προγραμματίζει για την 30-ΙΟΥΛΙΟΥ- 2017 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ την καθιερωμένη για 18η χρονιά ΑΝΑΒΑΣΗ στην ΚΛΟΚΟΒΑ.
Ώρα αναχώρησης (από τήν πλατεία Καλαβρούζας) για την κορυφή 07.00 ΠΜ.
Σημείο εκκίνησης η πλατεία στην Άνω Καλαβρούζας.
Προσοχή στην ώρα αναχώρησης και το σημείο συγκέντρωσης και αναχώρησης.
Η κεντρική συγκέντρωση και η αναχώρηση επαναλαμβάνουμε θα γίνει από την πλατεία στην Άνω Καλαβρούζα στις 07.00 πμ. για όλους.
—Οποιαδήποτε αναχώρηση από άλλο σημείο η προσπάθεια γιά ανάβαση από άλλο μονοπάτι εκτός από αυτό που ορίζει ο Σύλλογος, γίνετε με ευθύνη των περιπατητων και ο Σύλλογος δεν φέρει καμιά ευθύνη.
Το μονοπάτι που θα ακολουθηθεί κατά την Ανάβαση είναι ο δρομος που ανοιχθηκε και ακολουθήσαμε περυσι ενω η κατάβαση θα γίνει όπως κάθε χρόνο από το δυτικό μονοπάτι.
Επειδή σε όλο το μήκος του δρόμου από Ρίζα μέχρι και Καλαβρουζα εχει μικρα προβλήματα , λόγω των παλιοτέρων έργων , ο Σύλλογος εφιστά την ΠΡΟΣΟΧΗ όλων .
Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του Συλλόγου ώστε η ΑΝΑΒΑΣΗ να γίνει ευχάριστα.
Στην Πλατεία του χωριού μετά το πέρας της Ανάβασης ο Σύλλογος θα έχει ετοιμάσει , όπως άλλωστε ξέρει χρόνια τώρα να το κάνει, ένα μικρό γλέντι με φαγητό – και χορό.
Ο δρόμος πού θά ακολουθήσουν ,όσοι δέν έχουν ξαναέρθει στό χωριό, είναι μέσα από τό χωριό ΡΙΖΑ (μετά από το Αντίριο πρός Μεσολόγγι). Ακολουθώντας τίς πινακίδες και τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο καταλήγετε στην πλατεία της Ά
νω Καλαβρούζας .Από εκεί θά συντονίσει ο Σύλλογος τήν αναχώρηση γιά την κορυφή.
Σας περιμένουμε όλους και όλες . Προγραμματίστε την συμμετοχή σας. Η ανταμοιβή μόλις φτάσετε στην κορυφή θα είναι η υπέροχη θέα.
Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρούζας.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *