drif1
Έχουμε δει αρκετούς γάμους να γίνεται ντόρος στη διαδρομή για την εκκλησία, αλλά αυτο που έγινε στο Πύργο αυτό το Σαββατο δεν έχει ξαναγίνει… ..ο Τσέλος Λάμπρος αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλήσιας και οι φίλοι του είπαν να τον πάνε με ντουμάνια. Ο γαμπρός γνωστός στα “μηχανοκίνητα” πήγε στην εκκλησία με το δικό του Tigra και το τετραπετάλουδο μαζί με την τουρμπίνα έπρεπε να δουλέψουν τιμητικά.
drif2
drif3
Συνοδεία ο αδερφός του Νίκος Τσέλος γνωστός drift_ας με το Mazda Rx8 να ντουμανιάζει δύο χωριά και μαζί με τους υπόλοιπους φίλους τους να δημιουργούν την εικόνα “αγώνα”. Πολύ Drift..!!!
Τόσους οδηγούς drift συνήθως συναντάς μόνο σε αγώνες, αλλά είπαμε δεν το έχουμε ξαναδει.. ..παρών με πολύ καμένο λάστιχο και ο Καφετζής Γιώργος με την Celica, ο Νικολόπουλος Κώστας με την Bmw και ο Πανόπουλος Σάκης με την κόκκινη Corolla του ενω τουλάχιστον άλλα πέντε ΄βελτιωμένα αυτοκίνητα ΄συνόδευαν στον κόφτη…!!!
Ανάλογη ήταν και η εμφάνιση της νύφης αφού η Φαίη έφτασε στην εκκλησία με μια πανένορφη BMW M6 ολοκληρώνοντας το όλο σκηνικό του μηχανοκίνητου γάμου.
Εμεις να ευχηθούμε κάθε ευτυχία & καλή ζωή στο Λάμπρο & την Φαίη και περιμένουμε σύντομα να δούμε περισσότερες φωτό & video απο την διαδρομή.ΦΩΤΟ Vassilis Noble
http://pyrgosextremesports.blogspot.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *