ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ο Θανάσης Κασόλας πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) 3ης Δ.Ε. Αιτωλ/νίας


Απο πληροφορίες του katouna news o Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) 3ης Δ.Ε. Αιτωλ/νίας συνήλθε σήμερα στην πρώτη φορά μετά της Δημοτικές εκλογές σε συνεδρίαση για εκλογή προέδρου και εκτελεστικής.

Ο Φο.Δ.Σ.Α αποτελείται από 5μελές συμβούλιο 3 από το Δήμο Ακτίου –Βόνιτσας και 2 από το Δήμο Ξηρομέρου.

Από τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας τα μέλη είναι Γεώργιος Αποστολάκης, Τσακάλης Κώστας και Κασόλας Θανάσης, ενώ από την Δήμο Ξηρομέρου ο Τριανταφυλλάκης Γιάννης (Δήμαρχος Ξηρομέρου) και Γερόλυμος Σωτήρης.

Σήμερα συνεδρίασαν στην έδρα του Φο.Δ.Σ.Α στην Βόνιτσα και έγιναν αρχαιρεσίες όπου πρόεδρος εκλέχτηκε ο Θανάσης Κασόλας.

Κατα την ψηφοφορία Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Θανάσης Κασόλας και αντιπρόεδρος Γερόλυμος Σωτήρης.
Και για την εκτελεστική Επιτροπή Θανάσης Κασόλας, Γιάννης Τριανταφυλλάκης, Γερόλυμος Σωτήρης με αναπληρωτή των Κώστα Τσακάλη.
Αξίζει να σημειώσουμε πως το πενταμελές συμβούλιο του Φο.Δ.Σ.Α απότελούταν μέχρι χθες από τον πρόεδρο Γιώργο Κατσαμπίρη και μέλη Στούπα Θεόδωρο και Κασόλα Αθανάσιο από το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και Γαλούνης Ερωτόκριτος και Λαινάς Κωνσταντίνος από το Δήμο Ξηρομέρου.
Ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) είναι αρμόδιοι για την υλοποίηση των ολοκληρωμένων σχεδίων για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) καθώς και την ορθή λειτουργία των έργων και εγκαταστάσεων διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Σύμφωνα με την νομοθεσία είναι υπόχρεοι φορείς για την προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση, αξιοποίηση και διάθεση των στερεών αποβλήτων.
ΠΗΓΗ https://katounanews.blogspot.com

Αφήστε ένα σχόλιο

comments